Geen ervaring?

Wij leren het je graag!

Direct solliciteren

Wegmarkeerder

Jouw uitdaging

Werken aan veilige wegen brengt elke dag nieuwe uitdagingen. Met een gezellig team zorg jij voor duidelijke wegmarkering. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan vandaag nog!

Wat jij van ons krijgt
 • Een goed salaris dat op tijd wordt betaald;
 • Mooi pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra met minimaal 30 vakantiedagen;
 • Een fijn team met zoveel mogelijk vaste collega's;
 • De mogelijkheid om op termijn ook aan andere specialismen te werken waardoor je een echte allrounder langs de weg wordt.
Wat ga je doen

Als Medewerker Wegmarkering speel jij een belangrijke rol in het maken van veilige wegen en paden. Jouw werk bestaat onder andere uit:

 • Inmeten van belijningen;
 • Plaatsen van mallen;
 • Aanbrengen van wegmarkeringen;
 • Afstrooien.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een enthousiast en hecht team waar men graag mét elkaar samenwerkt en waar je collega’s voor je klaarstaan. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid en humor.

Wat breng je mee
 • Jij snapt het belang van veilig werken;
 • Jij bezit een rijbewijs B of woont in de directe omgeving van Leerdam;
 • Jij spreekt en verstaat Nederlands;
 • Jij bent een teamspeler en houdt van een geintje.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures