Ga jij de uitdaging aan?

Maak kennis met ons

Aangenaam, dit zijn onze recruiters

Onze recruiters staan voor je klaar. Voor al je vragen over een specifieke vacature, of als je wilt weten hoe het is om voor een van de organisatieonderdelen van Ballast Nedam te werken. 

André Fahner

Recruitment Manager | Asset Management, Ballast Nedam Materieel, Hoco Beton en Haitsma Beton

André werft met veel plezier en energie voor Ballast Nedam Materieel en onze betonbedrijven HOCO en Haitsma. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of app direct met André via 06-42703336

Claartje van der Linden

Recruiter | Ballast Nedam Road Specialties en Ballast Nedam Corporate

Claartje is Recruiter voor Ballast Nedam Road Specialties en werft voor onze QAQC en HSE afdelingen. Wil jij werken in de wegenbouw en /of heb je passie voor kwaliteit en veiligheid? Bel Claartje op 06- 28949718.

Mara de Jonge

Recruiter | Ballast Nedam West en Heddes Bouw & Ontwikkeling

Met passie en enthousiasme werft Mara het beste talent voor in de bouw. Zij praat je graag bij over de interessante projecten en de mogelijkheden voor jou binnen ons mooie bouwbedrijf. Wil je meer weten? Bel haar direct via: 06-43436876.

Rutger van Rugge

Interim Recruiter I Ballast Nedam Industriebouw

Sabine Veldboom

Recruiter | Ballast Nedam Zuid

Wesley van Breda

Recruiter | Ballast Nedam Corporate, Development, Infra Projects en Laudy Bouw & ontwikkeling

Onze locaties

Hoofdkantoor
Ringwade 71
3439 LM Nieuwegein, Nederland
Postbus 1339
3430 BH Nieuwegein
Tel: +31 (0)30 285 33 33

Vestigingen
Ballast Nedam heeft organisatieonderdelen met vestigingen door heel Nederland en daar buiten. Wil je meer weten? Lees meer over onze organisatieonderdelen op de Ballast Nedam website.

Open sollicitatie

Wij hebben vacatures door het hele land. Staat jouw ideale baan er niet bij in het vacature overzicht? Stuur ons dan jouw open sollicitatie, dan kijken we verder naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie