Ga jij de uitdaging aan?

Maak kennis met ons

Aangenaam, dit zijn onze Recruiters

Onze recruiters staan voor je klaar. Voor al je vragen over een specifieke vacature, of als je wilt weten hoe het is om voor een van de organisatieonderdelen van Ballast Nedam te werken. 

Neem contact op

Renée Moerenhout

Manager Recruitment

Renée zorgt voor een soepel recruitmentproces. Met haar team zorgt ze jaarlijks voor zo'n 250 - 300 nieuwe collega's. Meer weten? Zij beantwoordt graag jouw vragen. Bel direct via: 06-39270967.

Neem contact op

Damia Carli

Corporate Recruiter

Elke dag is Damia op zoek naar het beste talent voor onze uitdagende stages, traineeships en andere functies! Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Bel direct via: 06-11868735.

Neem contact op

Pascal Brink

Corporate Recruiter

Pascal zoekt dagelijks naar het beste talent in de bouw en is daarnaast aanspreekpunt voor diverse staffuncties. Enthousiast over ons maar nog geen passende vacature in het vizier? Bel dan met Pascal over de mogelijkheden voor jou via 06-18687951.

Neem contact op

Serge de Goeij

Corporate Recruiter Infra a.i.

Serge stort zich op onze infravacatures bij Ballast Nedam Infra Projects. Ben jij een echte infraheld? Neem dan contact op met Serge! Bel direct via: 06-38159706.

Neem contact op

Joren Heilen

Corporate Recruiter Building Projects

Joren werft nieuw talent voor Ballast Nedam Building Projects. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je meer weten? Neem dan contact op met Joren. Bel direct via: 06-28146269.

Neem contact op

Rijk Verhagen

Corporate Recruiter

Rijk is dé recruiter voor onze bouwvacatures in het zuiden van Nederland. Interesse in een carriére bij Ballast Nedam Zuid of Laudy Bouw? Bel dan direct met Rijk op 06-28949614.

Neem contact op

Claartje van der Linden

Corporate Recruiter

Claartje is Recruiter voor Ballast Nedam Road Specialties en werft voor onze QAQC en HSE afdelingen. Wil jij werken in de wegenbouw en /of heb je passie voor kwaliteit en veiligheid? Bel Claartje op 06- 28949718.

Neem contact op

Mara de Jonge

Corporate Recruiter

Met passie en enthousiasme werft Mara het beste talent voor in de bouw. Zij praat je graag bij over de interessante projecten en de mogelijkheden voor jou binnen ons mooie bouwbedrijf. Wil je meer weten? Bel haar direct via: 06-43436876.

Neem contact op

André Fahner

Corporate Recruiter

André werft met veel plezier en energie voor Ballast Nedam Materieel en onze betonbedrijven HOCO en Haitsma. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of app direct met André via 06-42703336

Hoofdkantoor

Ringwade 71
3439 LM Nieuwegein, Nederland
Postbus 1339
3430 BH Nieuwegein
+31 (0)30 285 33 33

Onze locaties

Ballast Nedam heeft organisatieonderdelen met vestigingen door heel Nederland en daar buiten. Wil je meer weten? Lees meer over onze organisatieonderdelen op de Ballast Nedam Corporate Website.

Open sollicitatie

Wij hebben vacatures door het hele land. Staat jouw ideale baan er niet bij in het vacature overzicht? Stuur ons dan jouw open sollicitatie, dan kijken we verder naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie