Ga jij de uitdaging aan?

Maak kennis met ons

Aangenaam, dit zijn onze Recruiters

Onze recruiters staan voor je klaar. Voor al je vragen over een specifieke vacature, of als je wilt weten hoe het is om voor een van de organisatieonderdelen van Ballast Nedam te werken. 

Neem contact op

Renée Moerenhout

Manager Recruitment

Renée zorgt voor een soepel recruitmentproces. Met haar team zorgt ze jaarlijks voor zo'n 250 - 300 nieuwe collega's. Meer weten? Zij beantwoordt graag jouw vragen. Bel direct via: 06-39270967.

Neem contact op

Raymond van Galen

Corporate Recruiter Infra

Raymond werft nieuw talent voor Ballast Nedam Infra Projects en Ballast Nedam Road Specialties. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in infrastructuur of wil je meer weten? Neem dan contact op met Raymond. Bel direct via: 06-48362230.

Neem contact op

Damia Carli

Corporate Recruiter

Elke dag is Damia op zoek naar het beste talent voor onze uitdagende stages en uiteenlopende functies! Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Bel direct via: 06-11868735.

Neem contact op

Pascal Brink

Corporate Recruiter

Pascal zoekt dagelijks naar het beste talent in de bouw en is daarnaast aanspreekpunt voor diverse staffuncties. Enthousiast over ons maar nog geen passende vacature in het vizier? Bel dan met Pascal over de mogelijkheden voor jou via 06-18687951.

Neem contact op

Stephanie Grasmaijer

Corporate Recruiter

Stephanie is dagelijks op zoek naar het beste talent in techniek en is tevens het aanspreekpunt voor diverse staffuncties. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Ballast Nedam? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel direct via: 06-18017777.

Neem contact op

Joren Heilen

Corporate Recruiter Building Projects

Joren werft nieuw talent voor Ballast Nedam Building Projects. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je meer weten? Neem dan contact op met Joren. Bel direct via: 06-28146269.

Neem contact op

Serge de Goeij

Corporate Recruiter Bouw a.i.

Serge stort zich op onze bouwvacatures bij Ballast Nedam Building Projects. Ben jij een echte bouwheld? Neem dan contact op met Serge! Bel direct via: 06-38159706.

Hoofdkantoor

Ringwade 71
3439 LM Nieuwegein, Nederland
Postbus 1339
3430 BH Nieuwegein
+31 (0)30 285 33 33

Onze locaties

Ballast Nedam heeft organisatieonderdelen met vestigingen door heel Nederland en daar buiten. Wil je meer weten? Lees meer over onze organisatieonderdelen op de Ballast Nedam Corporate Website.

Open sollicitatie

Wij hebben vacatures door het hele land. Staat jouw ideale baan er niet bij in het vacature overzicht? Stuur ons dan jouw open sollicitatie, dan kijken we verder naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie