Daag jezelf uit

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Uitvoerder

Jouw uitdaging

Straal jij vertrouwen uit en kun je goed communiceren en organiseren?

Word dan als uitvoerder onderdeel van ons bouwteam!

 

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook 10 extra vrije dagen kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden, uiteraard passend bij jouw kennis en niveau;
  • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen een professionele werkomgeving en dat in super leuk team!
Wat ga je doen

Als Uitvoerder bij Heddes zorg je voor een adequate uitvoering van het bouwproject. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de planning van logistiek en personeel, kwaliteit, veiligheid en kostenbewaking. Je geeft enthousiast leiding aan een team en houdt toezicht op onderaannemers. Je bent in staat een efficiënte projectorganisatie op te zetten en aan te sturen. Materiaal, machines en personeel worden dankzij jou op de juiste plek en het juiste moment ingezet. Daarnaast administreer je de uitvoering en bewaak je de kosten, kwaliteit en veiligheid. Je signaleert afwijkingen en lost problemen op.

Wat breng je mee
  • Gedrevenheid en een mbo/hbo opleiding of denkniveau, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen;
  • Actuele kennis van bouwmaterialen en bouwmethodieken;
  • Communicatief vaardig met overtuigingskracht, creatief, klantgericht, innovatief, stressbestendig en oplossingsgericht;
  • Je bent een resultaatgerichte leider zonder je medewerkers uit het oog te verliezen en bent bekend met de wettelijke voorschriften geldend in de bouw, bijvoorbeeld ten aanzien van veiligheid.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures