Jij bent een inspirator

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Senior Werkvoorbereider

Jouw uitdaging

Als Senior Werkvoorbereider speel jij een cruciale rol bij de begeleiding en voortgang van onze mooie bouwprojecten. Ben jij ook iemand die collega’s graag inspireert en enthousiasmeert en samen streeft naar het beste eindresultaat? Lees dan zeker verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook 10 extra vrije dagen kunt opnemen én een uitstekend pensioen;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden, uiteraard passend bij jouw senior niveau;
  • De mogelijkheid om buiten de gebaande paden te wandelen en jouw ideeën over te brengen in een fijn team en binnen een professionele, goed gefaciliteerde werkomgeving.
Wat ga je doen

In de voorbereidingsfase ben je als Senior Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de begeleiding en voorbereiding van onze hoogwaardige bouwprojecten. Je bent aanspreekpunt voor je collega werkvoorbereiders en projectleider en zorgt voor de juiste ondersteuning waar nodig. Je vindt het leuk om jouw kennis over te brengen en straalt vertrouwen uit richting het werkvoorbereidersteam. Met jouw technische expertise, kijk je goed vooruit op de projectplanning en zorg je ervoor dat het administratief en organisatorisch op rolletjes loopt.

Je bent in staat om in te zoomen op details en tegelijkertijd het grotere geheel te overzien. Daarbij kijk je binnen het hele bouwproces mee op het vlak van duurzaamheid, innovaties en digitalisering vanuit jouw technisch oogpunt. Jouw creativiteit is ook gewenst om tot oplossingen te komen en waardevolle suggesties aan te dragen voor de opdrachtgevers.

Je hebt talent voor het geven van positieve feedback, aangezien dit het team motiveert en inspireert. Vanzelfsprekend werk je samen met fijne en enthousiaste collega’s waar we met elkaar ervoor gaan en open staan voor ieders unieke kwaliteiten. Hard werken gaat hand in hand met humor. Naast ons werk worden er ook met regelmaat gezellige activiteiten georganiseerd, voor ontspanning en plezier.

Wat breng je mee
  • Jij bent een waardevolle teamspeler die uitblinkt in het bewaken van de voortgang van het project en kansen ziet gedurende het bouwproces om samen tot het beste resultaat te komen;
  • Hbo werk- en denkniveau, richting Bouwkunde en minimaal 10 jaar werkervaring als werkvoorbereider binnen de (utilitaire) woningbouw;
  • Je hebt kennis van uitvoeringsmethodieken, bouwrecht en bouwvoorschriften;
  • Een creatieve collega die klantgericht, procesgericht en efficiënt werkt!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures