Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Riskmanager Infra projecten

Jouw uitdaging

In deze uitdagende rol ben jij dé risicomanagementexpert op onze grootschalige infrastructuurprojecten. Met jouw kritische blik zorg jij dat we alle risico’s in kaart hebben en strategische advies stelt ons in staat tijdig te anticiperen om onze projecten soepel te laten verlopen.

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • De kans om uit te blinken in jouw expertise
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget en een uitstekend pensioen;
  • Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan, waar we jouw eigen inbreng waarderen.
Wat ga je doen

In ons risicomanagementteam werk jij aan grote infrastructurele projecten, zoals de A24 Blankenburgverbinding en A27 Houten – Hooipolder. In beide gevallen spreek jij stakeholders door alle lagen van onze (project)organisatie heen. Denk hierbij aan de Projectdirectie, collega’s van ontwerp, werkvoorbereiding, projectbeheersing of de uitvoering. Met jouw scherpe vragen en inzicht in onze techniek weet jij de risico’s achter de risico’s te inventariseren en kwantificeren.

Je bent verantwoordelijk voor het risicomanagement tijdens het project in uitvoeringsfase. Door het maken van analyses op risicoprofielen op o.a. financiën en planning, krijg jij inzicht in de risico’s van het project en zorg je ervoor dat de projectdirectie en MT over de besluitvormingsinformatie beschikt om afwegingen te maken m.b.t. risico’s, kansen en bijbehorende alternatieven. Je bewaakt het risicobudget en stuurt op maximaleren van de resultaten van het project.

Ook draag je actief bij aan het professionaliseren van risicomanagement en projectbeheersing binnen Ballast Nedam Infra Projects.

Je werkt op locatie bij een van onze projecten en wisselt dit af met ons hoofdkantoor in Nieuwegein. Als jij ervan houdt om zelfstandig te werken en zelf je verantwoordelijkheid te pakken, dan hebben wij een interessante plek met doorgroeimogelijkheden voor jou!

Wat breng je mee
  • Relevante HBO- of WO opleiding en minimaal 10 jaar ervaring in de sector;
  • Sterke analytische en organisatorische vaardigheden;
  • Binnen risicomanagement ben jij de expert en je wilt begrijpen wat je doet;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures