Afwisselend werk

in het Groen!

Direct solliciteren

Medewerker Groenonderhoud

Jouw uitdaging

Word jij enthousiast van Groenbeheer? Help ons de wereld te vergroenen en kom bij ons werken!

Wat jij van ons krijgt
  • Een goed salaris dat op tijd wordt betaald;
  • Mooi pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra met minimaal 30 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen en door te groeien tot voorman;
  • Een bedrijfsauto voor jouw gemak.
Wat ga je doen

Jij bent een echte allrounder in het Groen of wilt dit graag worden. Denk aan het aanleggen en onderhouden van het Groen in woonwijken, stadscentra, bedrijfsterreinen en langs (snel)wegen. Bij ons werk je in een fijn team. Meestal ga je met zijn tweeën op pad, soms werk je alleen.

Wij hebben plek voor zowel mensen met ervaring in Groenbeheer als starters.

Wat breng je mee
  • Jij snapt het belang van veilig werken;
  • Jij bezit een rijbewijs B of woont in de directe omgeving van Leerdam;
  • Jij spreekt en verstaat Nederlands;
  • Jij bent een teamspeler en houdt van een geintje.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures