Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Leerling GWW

Jouw uitdaging

Doe jij een opleiding GWW of Infra en zoek je een fijne leerwerkplek?  Reageer dan vandaag nog! 

Wat jij van ons krijgt
 • Een leerzame werkplek met een goed salaris;
 • Genoeg werk, je verveelt je geen moment!
 • Veel vrijheid om dingen zelf uit te proberen;
 • Een vaste leermeester.
Wat ga je doen

Als leerling werk je mee in een ploeg en leer je elke dag nieuwe dingen. Je loopt buiten mee met bijvoorbeeld ervaren balkmannen, uitvoerders, machinisten, of monteurs en mag zelf aan de slag. Steek jij de handen uit de mouwen bijvoorbeeld het plaatsen of onderhouden van geleiderail? Ga jij ons helpen bij groenbeheer of bij het voorbereiden en aanbrengen van belijning? Of ga jij meewerken bij het verwijderen en aanbrengen asfalt? Laat ons weten wat jij leuk vindt!

Road Specialties zit in Leerdam en is een onderdeel van Ballast Nedam. Wij hebben alles in huis op het gebied van asfalt, grondverzet, geleiderail, markering, voegovergangen, betonreparaties, groenonderhoud en meer. Wij zoeken leerlingen voor onze projecten in de regio’s:

 • Aalsmeer
 • Eindhoven/ Oss
 • Rotterdam
 • Leerdam


Wat breng je mee
 • Je volgt een mbo-opleiding Vakman GWW, Asfaltafwerker, Machinist Wegenbouw of vergelijkbaar;
 • Je houdt van hard werken en vroeg opstaan;
 • Je werkt graag buiten in een gezellig team;
 • Goede zin!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 

Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures