Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Hoofduitvoerder Civiel

Jouw uitdaging

Dankzij jouw vakkundige inzet is dit €100 miljoen-plus project op een van de strengste industrielocaties van Nederland veilig en efficiënt georganiseerd. 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
 • Een leaseauto, een telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd;
 • Opleidingsmogelijkheden;
Wat ga je doen

Als hoofduitvoerder civiele techniek creëer je helder overzicht, breng je structuur aan in de planning en draag je zorg voor een duidelijke taakverdeling onder ons eigen uitvoeringsteam en de onderaannemers. Je kent het contract en weet waarvoor wij wel en niet verantwoordelijk zijn. Op basis van de werkbegroting ken je de budgetten die voor de verschillende activiteiten staan. Je stemt onze werkzaamheden af met het constructieteam van de klant. Je hebt de processen goed onder controle en stuurt het team hierop. Vanuit jouw kennis en ervaring weet je waar mogelijke knelpunten tijdens de uitvoeringsfase liggen en weet hier slim op te anticiperen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Maakt deel uit van het kernteam van het project en is daarmee mede verantwoordelijke voor de technische en financiële voortgang van het project;
 • Draagt zorg voor een optimale inzet van mensen en middelen op het project;
 • Draagt zorg voor het houden van een uitvoerdersoverleg en een onderaannemersoverleg;
 • Begeleid jonge collega’s in hun weg naar zelfstandig uitvoerderschap;

Wat breng je mee
 • Een afgeronde technische opleiding (mbo- of hbo-opleiding) bij voorkeur richting Civiele Techniek
 • Stevige ervaring met het aansturen van de uitvoering op grote civiele projecten, bij voorkeur binnen de Industrie;
 • Sterk in voortgangsbewaking, aansturing van een team en goede contactuele eigenschappen;
 • Beheersing van de Nederlandse als de Engelse taal;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures