Drijvende kracht

Samen maken we het waar

Direct solliciteren

Hoofduitvoerder

Jouw uitdaging

Wie wil er nou niet werken aan spraakmakende complexe binnenstedelijke en hoogbouwprojecten? Als Hoofduitvoerder ben jij de drijvende kracht van het uitvoeringsteam. De dynamiek, hectiek en uitdagingen die je tegenkomt geven jou energie! Meer weten? Lees snel verder of solliciteer!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt opnemen en een uitstekend pensioen;
  • Werken aan spraakmakende complexe bouwprojecten en eigen invulling van jouw rol. We hoeven tenslotte niet uit te leggen hoe jij jouw functie het beste kan uitoefenen!
  • Een goed georganiseerde en gefaciliteerde werkomgeving met de leukste collega’s om je heen, waar we het samen waarmaken!
Wat ga je doen

Als Hoofduitvoerder bij Ballast Nedam West ben je met je team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze complexe binnenstedelijke en hoogbouw projecten in de randstad.

Jij stuurt jouw team van uitvoerders aan die niet alleen graag voor, maar juist mét jou willen werken. Hierdoor haal jij iedere dag het beste uit je team. Je doet dat in lijn met de geldende veiligheid- en kwaliteitseisen en binnen de planningen en budget. Je bent een inspirerend leider en coach met een pragmatische instelling en mensgerichte benadering.

Tijdens de realisatie signaleer je tijdig afwijkingen en zorg je binnen het uitvoeringsteam voor de juiste oplossingen. Daarnaast zorg je voor een heldere en duidelijk communicatie tussen alle betrokken partijen. Regelmatig vinden er werkbesprekingen plaats op het project, met je team zorg je voor de verslaglegging van het uitvoerders- en onderaannemersoverleg. Jouw input bij de bewaking van de kosten en opbrengsten van je project zijn essentieel en je stuurt bij waar nodig.

Jouw expertise kan al ingezet worden vanaf de tenderfase. De projectwerkzaamheden worden voorbereid door het bedrijfsbureau en in deze fase werk je nauw samen met de projectleider en projectcoördinator planontwikkeling. Samen zorg je ervoor dat de juiste uitvoeringsmethodiek wordt bepaald en dat er een realistische planning wordt opgesteld.

Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de rol als Hoofduitvoerder of soortgelijke functie in de bouwsector met complexe binnenstedelijke of hoogbouwprojecten;
  • Je bent een motivator en een inspirator en hebt uitstekende communicatie skills;
  • Vanzelfsprekend ben je stressbestendig, oplossingsgericht, besluitvaardig en ben je een echte organisator! Minimaal 32 uur per week tijd om te werken. Ben je fulltime beschikbaar? Prima!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam West

Ballast Nedam West realiseert uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen werken wij aan kleine én grote projecten die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn uniek, elk op hun eigen manier complex en alleen mogelijk door grenzen te verleggen. Vanuit ons mooie kantoor in Capelle a/d IJssel maken wij dit waar met een team van circa 100 enthousiaste medewerkers.

We richten ons op vier thema's in het bijzonder om toekomstbestendig te blijven: veiligheid, duurzaamheid, digitalisering & innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op het gebied van veiligheid pakken we onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat onze collega’s iedere dag veilig thuiskomen. We maken onze bouwplaatsen en onze projecten zo duurzaam mogelijk. We werken met state-of-the-art BIM-modellen en we hebben oog voor de wereld om ons heen, waarin we voor elkaar en voor onze omgeving zorgen. Ballast Nedam West is een organisatie met een grote diversiteit in mensen. Er is een mooie mix van ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwe collega’s. Het team beschrijft de cultuur als een ‘thuisgevoel’: samen dragen zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de belangen van de opdrachtgever te behartigen.

Jouw toekomstige collega’s zijn vooruitstrevende denkers en leergierige doorzetters die graag buiten de lijntjes kleuren. We geloven in de kracht van onze collega’s en kijken juist naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doe we door samen jouw talenten en ambities in kaart te brengen en jouw stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in opleidingen en trainingen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maak we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen bereiken we de mooiste successen!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures