Ben jij een teamspeler?

Kom bij ons werken!

Direct solliciteren

Grondwerker/ Vakman GWW

Jouw uitdaging

Heb jij een bak energie en houd je van hard werken en hard lachen in de buitenlucht? Word dan grondwerker bij Ballast Nedam! 

Wat jij van ons krijgt
  • Een vast contract met een goed salaris en minimaal 30 vakantiedagen;
  • Een bus voor woon-werkverkeer, smartphone, werkkleding, werkschoenen, etc,;
  • Scholing in de richting die jij wilt;
  • Goed pensioen volgens de cao Bouw & Infra
Wat ga je doen

Als grondwerker werk je meestal samen met de machinist van de graafmachine. Je geeft aanwijzingen over hoe en waar precies gegraven moet worden en pakt soms de schep voor het fijnere werk. Je werkt in een vaste ploeg. Meestal werken wij in en om Rotterdam, wij pakken projecten op zowel binnen als buiten bedrijfsterreinen. Dat geeft jouw afwisseling tussen het aanleggen van een groot bedrijventerrein en het werken in dorpskernen of langs provinciale wegen. Steek je graag je handen uit mouwen en hou je van buitenwerk? Kom dan gauw kennismaken met je collega's!

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Bij ons leer je het vak in de praktijk. Ook is het mogelijk om certificaten en diploma's te behalen voor bijvoorbeeld de graafmachine of allround vakman GWW.

Wat breng je mee
  • Je hebt interesse in wegenbouw;
  • Je houdt van afwisselend werk;
  • Je werkt graag buiten in een gezellig team;
  • Je vindt het leuk om elke dag ergens anders te werken.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 

Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures