Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Grondwerker

Jouw uitdaging

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden met 30 vakantiedagen, individugeel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
  • Een leaseauto, een telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd
  • Opleidingsmogelijkheden
Wat ga je doen

Als grondwerker werk je meestal samen met de machinist van de graafmachine. Je geeft aanwijzingen over hoe en waar precies gegraven moet worden en pakt soms de schep voor het fijnere werk. Je werkt in een vaste ploeg. Steek je graag je handen uit mouwen en hou je van buitenwerk? Kom dan gauw kennismaken met je collega's!

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Bij ons leer je het vak in de praktijk. Ook is het mogelijk om certificaten en diploma's te behalen voor bijvoorbeeld de graafmachine of allround vakman.

Wat breng je mee
  • Je hebt interesse in civiele techniek / industrie
  • Je houdt van afwisselend werk;
  • Je werkt graag buiten in een gezellig team;
  • Je vindt het leuk om elke dag ergens anders te werken.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Over Ballast Nedam Industriebouw
Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiele techniek, mechanisch/piping en E&I.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij staan achter de kwaliteit op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid en vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures