Luuc vond één stage niet genoeg

Stagiair

"Je wordt goed begeleid en diversiteit binnen het bedrijf is enorm!"

"Ik heb als BIM modelleur stage gelopen. Ik hield me bezig met het ontwerpen en modelleren van projecten. Het ging bijvoorbeeld over kranen, maar ook over bruggen en andere constructies. Dit deed ik voornamelijk met de software Revit. Tijdens mijn stage heb ik op verschillende afdelingen meegelopen. Zo heb ik als werkvoorbereider gewerkt, maar ook als maatvoerder en heb ik meegeholpen op de ontwerpafdeling. Dit was dus zowel op de bouwplaats als op het hoofdkantoor."

Waarom ben je zo enthousiast?
"De diversiteit van de mensen én de werkzaamheden maakten mijn stages bij Ballast Nedam zo goed. De sfeer is goed en de collega’s zijn leuk. De collega’s willen je echt wat leren en ze kijken wat er bij je past. Je kunt eigenlijk heel veel kanten op."
Initiatief tonen, zelfstandigheid en nauwkeurig te werk gaan: die disciplines leer je pas echt in de praktijk, dat is heel anders dan op school.
Luuc Bosboom Stagiair Ballast Nedam
Dat klinkt goed! Enneh, "Challenge to Improve"?
"Initiatief tonen, zelfstandigheid en nauwkeurig te werk gaan: die disciplines leer je pas echt in de praktijk, dat is heel anders dan op school. Je wordt meer in het diepe gegooid, je moet zelf je hoofd boven water houden. Dat vond ik best heftig, maar heeft me veel geleerd en daar ben ik blij om.

Ik raad je zeker aan voor Ballast Nedam te kiezen als stagebedrijf! Je wordt goed begeleid en diversiteit binnen het bedrijf is enorm. Het bedrijf is heel flexibel en luistert goed naar jou. Het maakt niet uit wat je ervaring is of welk niveau je doet. Iedereen wordt gelijk behandeld."

Ook zo'n leuke baan?

Als je enthousiast bent geworden, bekijk dan alle vacatures van Ballast Nedam. 

Bekijk al onze vacatures

Terug naar