Damia Carli is Campus Recruiter in hart en nieren

Campus Recruiter

"Ik kreeg de kans om in te stappen op het moment dat er veel veranderingen plaatsvonden."

Damia werkt sinds 2018 bij Ballast Nedam als Campus Recruiter. Inmiddels heeft ze sindsdien meer dan 200 stagiairs aangenomen en kent ze ons bedrijf door en door. Of je nu een WO afstudeerstage zoekt op het gebied van ICT innovaties in Nieuwegein, of in een BBL traject zoekt waarbij we je al werkend opleiden tot monteur Elektrotechniek, Damia heeft het overzicht over al onze stage en leerplekken!

 


Waarom Ballast Nedam?

BN is een groot bedrijf met een prachtige historie wat in zwaar weer verkeerd heeft. Ik kreeg de kans om in te stappen op het moment dat er veel veranderingen plaatsvonden. Het is voor mij een mooie uitdaging om mee te bouw aan die veranderingen, door het werven van jong talent, en tegelijkertijd te bouwen aan hedendaagse (recruitment)processen.


Waar krijg je energie van?

Enthousiaste kandidaten en leuke collega's! Jong talent de kans geven om hun eerste stappen te zetten in hun carrière en tijdens hun stage of afstuderen grote stappen te zien maken. Het is vooral bijzonder dat hier veel collega's rondlopen die je voor het eerst op papier hebt ontmoet en nu dagelijks tegenkomt in de gang of het restaurant. Dat geeft voldoening en zorgt ervoor dat de constante zoektocht naar nieuwe BN'ers nooit gaat vervelen.

Waar ik energie van krijg? Jong talent de kans geven om hun eerste stappen in hun carrière en tijdens hun stage te zien groeien.
Damia Carli Campus Recruiter Ballast Nedam
Wat maakt jouw werk leuk?
De onvoorspelbaarheid. Een dag kan nog zo strak gepland zijn, er kan zomaar een spoedklus doorheen komen waardoor je ineens in de auto stapt naar een andere vestiging. Het zien van verschillende vestigingen, projectlocaties en collega's maakt mijn werk zo leuk. Tenslotte vind ik het ontzettend leuk om met zoveel verschillende mensen om tafel te zitten en leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Over mensen, over techniek, maar ook over onze organisatie. Mijn werk is nog geen dag saai geweest!

Waar ben je trots op?
Onze werken! Als je door Nederland rijdt, kom je altijd wel iets tegen wat BN gemaakt heeft. Of dat  nou een stadion, een winkelcentrum, een gevangenis, een brug, een tunnel of snelweg is, ik vind het prachtig om te zien! Vooral als ik bedenk hoe zoveel verschillende mensen samen kunnen werken om zo'n enorm object gepland en gebouwd te krijgen.

Wat is jouw ambitie?
Blijven bouwen aan BN en aan mezelf. In de toekomst wil ik nog sneller de juiste mensen kunnen aantrekken en mijn eigen kennis op technisch vlak blijven ontwikkelen om dat voor elkaar te krijgen.

Ook zo'n leuke baan?

Als je enthousiast bent geworden, bekijk dan alle vacatures van Ballast Nedam. 

Bekijk al onze vacatures

Terug naar