Berry Ramaekers coördineert onze meest complexe infraprojecten

Hoofd Werkvoorbereiding

Een BN-er in hart en nieren

Berry is al sinds het jaar 2008 een BN-er. Een echte, want toen wij vroegen wie er iets kon vertellen over het feit waarom je bij Ballast Nedam wil werken, was hij de eerste die zijn hand op stak.

 

Berry is een doorzetter. Zijn dyslexie gaf tijdens zijn jonge jaren behoorlijk wat uitdagingen, maar dat heeft hem niet weerhouden om te blijven studeren. Hij werd gegrepen door de cijfers en de techniek en heeft inmiddels al weer heel wat jaren een Master Betonconstructeur op zak.

Zijn carrière is Berry gestart bij Rijkswaterstaat. Al heel vroeg hield hij zich bezig met BIM en 3D, waarmee hij menig collega heeft weten te inspireren. Na Rijkswaterstaat is hij bij een ingenieursbureau aan de slag gegaan, waarna hij al zijn ervaring heeft meegenomen naar de aannemerskant. Inmiddels werkt hij al 11 jaar bij Ballast Nedam.

Ballast Nedam is sterker dan ooit
Berry Ramaekers Hoofd Werkvoorbereiding Ballast Nedam Infra Projects
Berry heeft veel meegemaakt binnen Ballast Nedam. Fantastische projecten, maar ook de reorganisatie en de overname door Rönesans Holding. Zijn betrokkenheid bij onze organisatie blijkt wel uit de rol die Berry in de OR heeft gespeeld. Berry is namelijk een echt mensen-mens en heeft in de OR altijd gestuurd op aandacht voor de mens, de beoordelingssystematiek, opleiding en altijd de vraag: wat speelt er mij de mensen in de organisatie. Mensen zijn in zijn ogen echt het belangrijkste kapitaal. Hij gaat daarover kritisch in gesprek. Hij vindt het belangrijk om een thuisbasis te creëren voor de medewerkers. Zijn motto: wees zuinig op je mensen en ontwikkel je mensen. Geef eventuele frustratie aandacht, zodat je het kunt ombuigen.

De mensen met wie hij samenwerkt maken zijn werk daarom ook leuk; Ballast Nedam Infra Projects heeft een fijne directie waar je harder voor gaat lopen. Ze zijn transparant, open, geïnteresseerd, nieuwsgierig en benaderbaar, aldus Berry. Binnen Infra Projects is er echt aandacht voor soft skills. Er is een enorm lerend vermogen en het zijn enthousiaste 'anders denkers'. Waardering en commitment, dat is waar het voor Berry om draait!

Bij ons is er echt aandacht voor soft skills. Er is een enorm lerend vermogen en we zijn enthousiaste 'anders denkers'.
Berry Ramaekers Hoofd Werkvoorbereiding Ballast Nedam Infra Projects
Trots
Berry is met recht trots op de organisatie. Hij draagt de naam BN-er dan ook fier!

De projecten waar Berry aan werkt maken hem een BN-er in hart en nieren. Mooie, uitdagende projecten. Die uitdaging zit in de omvang, in de complexheid qua organisatie en in de techniek. Met het team werkvoorbereiding zoekt hij de grenzen in de technische mogelijkheden, bedenken ze faseringen die in de beschikbare tijd haalbaar zijn. 

Bij Ballast Nedam kijken we naar kansen en mogelijkheden en laten we ons niet door onmogelijkheden weerhouden. We geven verantwoordelijkheden en kansen, zodat je zelf aan het stuur van je carrière kunt staan!

Ook zo'n leuke baan?

Als je enthousiast bent geworden, bekijk dan alle vacatures van Ballast Nedam. 

Bekijk al onze vacatures

Terug naar