Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Werkvoorbereider Wegenbouw

Jouw uitdaging

In deze veelzijdige baan zorg jij ervoor dat een project soepel verloopt. Met jouw praktische en soms creatieve aanpak voorkom je problemen waardoor alle betrokken partijen goed werk kunnen leveren. Zo zorg jij voor tevreden opdrachtgevers. Meer weten? Lees snel verder!
 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris.
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (max 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
 • Een professionele werkomgeving waar de zaken goed geregeld zijn;
 • Leaseauto, laptop en smartphone.
Wat ga je doen

Jij hebt direct invloed op de kwaliteit van de werken die wij opleveren! Van kop tot staart ben je betrokken bij onze uiteenlopende projecten. Dat betekent dat je een veelzijdig takenpakket hebt. Jouw expertise en inbreng wordt dan ook gewaardeerd en telt mee in onze organisatie!


Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je stelt de projectplanning, werkbegroting (calculaties) en werkinstructies op;
 • Je plant personeel en materieel in;
 • Je maakt en bewaakt (inkoop)schema’s en tijdsplanningen
 • Je informeert en betrekt de juiste personen op het juiste moment.


Vanuit ons eigen asfaltlaboratorium werken wij doorlopend aan verduurzaming en verbetering. Zo dragen wij als wegenbouwer ons maatschappelijke steentje bij; niet alleen door wegen aan te leggen en te onderhouden maar vooral door onszelf continu uit te dagen het beter te doen.

Naast onze project locatie in Aalsmeer hebben wij kantoren en projecten in de regio's Leerdam (hoofdkantoor) Rotterdam en Oss. Je bent dus ook van harte welkom bij ons als je in één van die regio's wil werken.

Wat breng je mee
 • Afgeronde hbo (of mbo) Civiele Techniek (of andere relevante studierichting);
 • Relevante werkervaring in de infra;
 • Een rijbewijs B of bereidheid om dit op korte termijn te behalen;
 • Een positieve werkmentaliteit gericht op productiviteit en kwaliteit.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures