Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Jouw uitdaging

Heb jij als werkvoorbereider een passie voor utiliteitsbouw en werk je graag dichtbij huis aan mooie innovatieve projecten? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (maximaal 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Een laptop, telefoon en lease-auto
Wat ga je doen

Binnen deze projecten ben je als werkvoorbereider o.a. verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden van Utiliteitsbouwprojecten in de werkvoorbereidings- en uitvoeringsfase. Je werkt nauw samen met de projectleider en maak je een projectanalyse, waardoor tijdige levering van materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Verder maak je zelfstandig uittrekstaten en productietekeningen. Je stelt meer- en minderwerk op en je bent in staat om alternatieven aan te dragen ten aanzien van materialen en detaillering. Je onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers ten behoeve van de voorbereiding van projecten, stel je termijnregelingen op, signaleer je bestekwijzigingen en ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereidersadministratie. Zijn dit herkenbare werkzaamheden voor je, waar jij energie van krijgt en graag aan werkt?

Wil je je ambities waar maken? Dan stellen we samen een plan op en bepalen we jouw stip op de horizon, met bijbehorende opleidingen en begeleiding. Ook werk-privé balans vinden we erg belangrijk. Dit betekent dat collega’s regelmatig thuiswerken en dat we flexibele werktijden hanteren.

Wat breng je mee
  • Je beschikt over een mbo en/of hbo opleiding bouwkunde
  • Je minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt als Werkvoorbereider, bij voorkeur met Utiliteitsbouwprojecten;
  • Je beschikt over kennis van en affiniteit met BIM, BREEAM en LEAN bouwen;
  • Je werkt zorgvuldig en komt met innovatieve ideeën.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Willems Bouwbedrijf

Bouwen met respect voor mens en milieu: dat is Willems Bouwbedrijf ten voeten uit, al sinds de oprichting in 1898. En daar zijn we enorm trots op! Al vele generaties lang - inmiddels staat de vierde generatie Willems aan het roer -, timmeren we samen met onze ruim zestig loyale professionals aan de weg met het vertalen van unieke en innovatieve ideeën naar bouwkundige daden op het vlak van werken, wonen, zorgen en service & onderhoud. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Venlo en Düsseldorf (D). Het feit dat we ons altijd zijn blijven aanpassen aan datgene waar de markt behoefte aan heeft, is daarbij misschien wel ons sterkste punt. 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures