Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Werkvoorbereider Mechanical

Jouw uitdaging

Het project is gegund en al gauw zit je met het team in de keet. Samen werken jullie de grote lijnen verder uit zodat onze collega’s buiten veilig en efficiënt kunnen werken

Wat jij van ons krijgt
 • Mooi passend voorstel conform cao technisch Installatiebedrijf (PMT)
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
 • Leaseauto, laptop en telefoon zijn goed geregeld
 • Leuke baan in groeiende organisatie
Wat ga je doen

Jouw uitdaging
Je denkt goed na over het project en maakt een inschatting van de planning van de verschillende werkzaamheden. Het werk wordt verdeeld en gezamenlijk zorgen jullie er voor dat het project technisch wordt voorbereid en begeleid zodat alle richtlijnen en procedures in de industrie, ons handboek wordt gevolgd en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je hebt een nauwe samenwerking met jouw QC collega’s om er voor te zorgen dat onze opleverdossier volledig worden ingediend bij de klant.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Planning: (laten) voorbereiden van werkplannen en tijdschema’s voor projecten;
 • Risk control: verantwoordelijk voor het opstellen van risicoanalyses en het beheer van het risicodossier;
 • Financieel: bewaken van werkbegrotingen, inzichtelijk maken van de kostenstructuur op het project, meer- en minderwerk en de maandelijkse financiële rapportages voorbereiden;
 • Communicatie: contact onderhouden met de opdrachtgever, inkoopoverleg, projectevaluatie;
 • Kwaliteit/Veiligheid borgen.

Wat breng je mee
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Enige ervaring met werkvoorbereiding binnen Piping, Mechanical en/of Industrie
 • Drive om het vak snel en dit specialisme gauw eigen te maken
 • Hands-on collega met communicatie skills
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk wat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures