Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Werkvoorbereider Funderingstechnieken

Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider Funderingstechnieken zorg jij ervoor dat alle medewerkers en materialen op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig zijn. Werk je graag in een kleine organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x een marktconform salaris per 4 weken (afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Voordat we aan de slag gaan met het leggen van de funderingen, moet er veel geregeld worden. En jij speelt hier als Werkvoorbereider Funderingstechnieken een belangrijke rol in! Je bent verantwoordelijk voor onder meer de planning van werkzaamheden, het controleren van tekeningen en het bestellen van alle benodigde materialen. Daarnaast maak je rapportages over de projectuitvoering en verstrek je gegevens aan in- en externe stakeholders.

Is dit allemaal geregeld? Dan gaat de volgende fase van start. Tijdens het bouwproces zorg je ervoor dat alles volgens jouw planning verloopt. Hiervoor ben je veel in gesprek met jouw collega’s op de projectlocatie om de voortgang te bespreken en te bekijken. Dreigt er ergens vertraging te komen? Dan weet je snel te schakelen en met creatieve oplossingen te komen zodat alles weer op schema ligt. Samen met jouw team zijn jullie door heel Nederland te vinden voor het aanleggen van funderingen, complexe bouwkuipen en kademuren.

In het kort:

 • overeengekomen tijdslimieten, budgetten en technische specificaties in de gaten houden;
 • schakelen met opdrachtgevers, leveranciers, uitvoerders en onderaannemers;
 • zorgdragen voor de kwaliteitsborging van het project door het controleren van de kwaliteit, het aangeven van correcties en het opstellen van een opleverdossier.

Wat breng je mee
 • hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of Civiele Techniek;
 • Ervaring als Werkvoorbereider met interesse voor funderingstechnieken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief vaardig en enthousiast.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions

Ballast Nedam Foundation & Excavation Solutions is specialist is op het gebied van funderingstechnieken, specialistisch grondverzet, complexe bouwkuipen en kademuren. Totaal werken er zo’n 50 man bij ons. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng. Doordat wij een familiair bedrijf zijn is persoonlijke aandacht erg belangrijk voor ons. Want alleen samen behalen we de beste resultaten!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures