Een echte verbinder

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Werkvoorbereider

Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen wat er in theorie is bedacht en hoe je dit overbrengt richting de uitvoering. Wil jij graag hier nauw betrokken bij zijn en ben jij echt een verbinder? Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook 10 extra vrije dagen kunt opnemen én een uitstekend pensioen;
  • Veel afwisseling en vrijheid in je functie, waarbij je zelf jouw dagindeling bepaalt en mag werken aan de mooiste bouwprojecten;
  • De mogelijkheid om buiten de gebaande paden te wandelen en jouw ideeën over te brengen in een fijn team en binnen een professionele, goed gefaciliteerde werkomgeving.
Wat ga je doen

In de voorbereidingsfase bied je als Werkvoorbereider technische en organisatorische ondersteuning bij onze grote hoogwaardige bouwprojecten. In overleg met de projectleider maak je een projectanalyse. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de planning en het maken en controleren van 3D productietekeningen. Ook stel je meer- en minderwerk overzichten op en maak je zelfstandig werkbegrotingen. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering optimaal wordt ondersteund en waarborgt de tijdige levering van materieel, goederen en diensten.

We werken nauw samen met externe partijen zoals adviseurs, (vaste) partners, onderaannemers en leveranciers. Jij verbindt de verschillende partijen met elkaar en zorgt voor een goede afstemming van de werkzaamheden. De regie ligt in jouw handen en je beheerst het proces optimaal. Vind je het leuk om bijvoorbeeld ook mee te kijken bij andere afdelingen, zoals de planvoorbereiding of inkoop? Of heb je andere suggesties? Wij staan open voor jouw ideeën, graag zelfs!

Deze leuke baan vervul je natuurlijk niet alleen. Je hebt een fijn team om je heen van collega (senior) werkvoorbereiders, projectleider en natuurlijk de uitvoerders en onze vaklieden. De betrokkenheid met de bouwplaats is groot en je bent dan ook met regelmaat daar te vinden. Bij Heddes is geen dag hetzelfde, waarbij we écht samenwerken en streven naar gezamenlijke einddoel.

Wat breng je mee
  • Jij bent een kei in het bewaken van de voortgang, het tekeningenbeheer en de complete gegevensverstrekking een teamspeler die durft en zoekt naar mogelijkheden om samen tot het beste resultaat te komen;
  • Afgeronde mbo/hbo opleiding richting Bouwkunde en minimaal 4 jaar werkervaring in soortgelijke functie binnen de (utilitaire) woningbouw;
  • Je hebt kennis van uitvoeringsmethodieken, bouwrecht en bouwvoorschriften;
  • Een creatieve collega die klantgericht en efficiënt werkt!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures