Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Werkvoorbereider

Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider speel jij een belangrijke rol in het meest effectieve productieproces van onze prefab betonelementen. Ben jij een organisatorisch talent en verzorg jij de beste voorbereiding? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Betonproductenindustrie, 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen, eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • Een informele en gezellige werksfeer waar successen gevierd worden;
 • De mogelijkheid om jouw betonkennis verder uit te breiden.
Wat ga je doen

Hoco Beton maakt maatwerk prefab elementen voor uitdagende projecten door heel Nederland. Als Werkvoorbereider regel jij de gehele voorbereiding vanaf de aanvraag tot de levering. Je zorgt voor een optimale productiedoorlooptijd en houdt tijd, budget, kwaliteit en veiligheid nauwlettend in de gaten. Ook stem je onderling de werkzaamheden tussen alle betrokken disciplines af. Hierbij werk je nauw samen met afdelingen productie en engineering. Intern leg je verantwoording af aan de Adjunct directeur.

Totaal werken wij met zo’n 60 enthousiaste collega’s op onze locatie in Weert. Hier staan onze eigen productiehallen wat voor snelle communicatie zorgt. We zijn een nuchtere, informele organisatie met een echte doenersmentaliteit.

Jouw werkzaamheden samengevat

 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, het bewaken en het bijsturen van projecten;
 • Je analyseert en werkt de werkmethoden uit;
 • Je bereid mallen, wapening en in te storten voorzieningen en eventuele hulpconstructies voor;
 • Je bereid de werkzaamheden van leveranciers/onderaannemers voor, voor zover deze worden uitgevoerd aan de fabriek;
 • Je beschrijft de werkzaamheden in het werkplan en stelt een keuringsplan op indien dit vereist wordt.

Wat breng je mee
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau gecombineerd met een afgeronde opleiding richting Civiele Techniek of Bouwkunde;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Werkvoorbereider of soortgelijk;
 • Je hebt een goede beheersing van MS Office, met name Excel en ervaring met geautomatiseerde planningssystemen;
 • Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en sterk in plannen & organiseren.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Hoco Beton

Onze organisatie is een leverancier in maatwerk prefab beton elementen, van kleine betonbanden van nog geen 20 kilo tot zware constructieve elementen van meer dan 50 ton. We zijn gespecialiseerd in het produceren van architectonisch prefabbeton. Dit wordt veel gebruikt in onder meer stedelijke hoogbouw en parkeergarages. We werken in hechte dynamische teams en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Hoco Beton is onderdeel van Ballast Nedam,  een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures