Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Uitvoerder verduurzaming

Jouw uitdaging

Als uitvoerder verduurzaming weet jij alle activiteiten op de bouwplaats veilig en volgens planning te laten verlopen. Je levert de bouwprojecten veilig, op tijd en binnen budget op. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties tot vastgoedeigenaren, bijvoorbeeld Woonbedrijf, Woonzorg en de Gemeente Eindhoven. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan projecten in zowel inhoud als omvang, bijvoorbeeld grootschalige verduurzamingsprojecten van 100+ woningen of het renoveren van bedrijfsgebouwen. De projecten bevinden zich in Brabant.
Binnen het renovatie-team van manager, projectleider, calculator/werkvoorbereider, projectcoördinatoren en bewonersbegeleiders ben jij een onmisbare schakel!

Werkzaamheden
Jij bent het aanspreekpunt voor planmatige projecten. Als Uitvoerder verduurzaming heb jij een dynamische en verantwoordelijke functie:

 • Je organiseert de werkzaamheden en stuurt jouw team van betrokken projectmedewerkers aan;
 • je bewaakt de uitvoeringsplanning;
 • controleert de kwaliteit op de bouwplaats;
 • bewaakt het budget en voorziet jouw team van de financiële terugkoppeling.
 • om ervoor te zorgen dat alles juist wordt geleverd en of alles nog volgens plan gaat, heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers.

Je kunt worden ingezet bij verschillende bouwfases van onze projecten. Zodra jouw project is opgeleverd kijken we naar de volgende uitdaging voor jou, rekening houdend met je ervaring en ambities!

Wat breng je mee
 • Een afgeronde mbo opleiding bouwkunde;
 • 5 jaar ervaring in renovatie en onderhoudsprojecten;
 • je bent je bewust van de veiligheidsprotocollen;
 • je bent fulltime beschikbaar en woont bij voorkeur in Brabant.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen en werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures