Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Uitvoerder Elektrotechniek

Jouw uitdaging

Het coördineren en begeleiden van projecten in de uitvoeringsfase is jou wel bekend. Je levert kwaliteit conform planning en budget. Bovenal weet je de ploeg aan te sturen vanuit de veiligheidsstandaarden van de industrie.

Wat jij van ons krijgt
  • Goed salaris conform CAO TI
  • Leaseauto, laptop en telefoon zijn goed geregeld
  • Afwisselde baan in multidisciplinaire omgeving
  • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden
Wat ga je doen

Een van onze grote multidisciplinaire projecten omvat 5 gebouwen inclusief de gebouwgebonden installaties die daarbij horen. De gebouwen staan allen op de Maasvlakte en maken onderdeel uit van een grote biobrandstoffabriek voor Neste. Voor de aansturing van deze werken, maar met name met het oog op de groei voor onze E&I afdeling, zijn wij op zoek naar een uitvoerder die goed in staat is om het project tot een mooi eindresultaat te brengen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Wij hebben een aantal eigen mannen in dienst en weten deze in drukke tijden goed aan te vullen via onze vaste partners. Verder ben je verantwoordelijk voor de registratie van het meer- en minderwerk en de kosten- en voortgangsbewaking. Je wordt hierin begeleid door het projectteam en onze projectleider E&I.

Er wordt gewerkt vanuit één portemonnee (bouw, civiel, techniek), dit stimuleert de samenwerking en de technische creativiteit waar nodig in de uitvoering. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die zich voor lange termijn aan ons bedrijf wil verbinden.

Wat breng je mee
  • MBO / HBO werk- en denkniveau aangevuld met werkervaring in de branche;
  • Leiding geven, resultaatgericht en daadkrachtig in het nemen van beslissingen zijn belangrijke competenties om deze rol succesvol te vervullen;
  • Goed in zowel de Nederlandse als de Engelse taal in het vakgebied;
  • Een zelfverzekerde manier van werken en collegiale instelling maken je profiel compleet.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures