Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Uitvoerder Civiele Techniek

Jouw uitdaging

Veilig, vakkundig en goed georganiseerd. Dat valt direct op als we bij jou op de bouwplaats komen.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden;
 • Een lease auto, telefoon en laptop zijn goed geregeld.
Wat ga je doen

Ter uitbreiding van ons uitvoeringsteam zijn wij op zoek naar een uitvoerder. Dat mag iemand zijn die zijn/haar eerste stappen net gezet heeft, maar ook iemand die al jarenlang ervaring heeft in het aansturen van een civiel bouwproces. Als uitvoerder bij Ballast Nedam Industriebouw sta je samen met je team voor het veilig, conform contract én binnen de gestelde budgetten uitvoeren van projecten. Als uitvoerder ben je vanuit jouw specialisme verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de uitvoering conform werkinstructies. Verder draag je zorg voor een optimale inzet van mensen, materiaal en materieel.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Aansturen van bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers;
 • Signaleren meer- en minderwerk en borgen richting het projectteam;
 • Voortgangsbewaking;
 • Uitvoeren en uitdragen van het VGM plan.

Wat breng je mee
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enige ervaring met het aansturen van de uitvoering;
 • Plannen en organiseren, stressbestendig en daadkrachtig;
 • Een zelfverzekerde manier van werken en collegiale instelling maken je profiel compleet.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten.

Ons bedrijf kent een echte hands-on cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk wat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures