Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Uitvoerder

Jouw uitdaging

Wat zeg jij als iemand aan je vraagt wat je doet? Ik zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt tijdens mijn bouwprojecten! Ben jij die uitvoerder die de projecten leidt en vakmensen aan elkaar verbindt? Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Als uitvoerder binnen Ballast Nedam West weet jij als geen ander alle activiteiten op de bouwplaats veilig en volgens planning te laten verlopen. Dit doe je zelfstandig of binnen een team van deeluitvoerders, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Je geeft leiding aan een enthousiast team met mensen die passie voor het vak hebben. Daarnaast houd je ook toezicht op de onderaannemers. Jij als uitvoerder administreert dagelijks de gegevens met betrekking tot de uitvoering en bewaakt de voortgang, kwaliteit en financiën van het project.
Je signaleert afwijkingen en lost problemen op. Jij straalt vertrouwen uit en kan goed communiceren en vanzelfsprekend ben je een kei in het organiseren. Elke dag is een uitdaging die jij met een lach tegemoet gaat. Je zorgt er iedere keer weer voor dat er een succesvol, gemotiveerd en sterk team klaarstaat!

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen met elkaar zodat het bouwproces goed verloopt
  • Verantwoordelijk voor de planning van logistiek en personeel, kwaliteit, veiligheid en kostenbewaking
Maar waarom dan uitvoerder bij ons? Naast uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, hard werken en toffe projecten, is er ook zeker ruimte voor gezelligheid. Zo wordt er met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd om zo naast het werk voldoende ontspanning te creëren! Zo hebben we maandelijks een borrel waarin wordt verteld waar je collega’s allemaal mee bezig zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is er een activiteitencommissie die regelmatig leuke uitjes organiseert.

Wat breng je mee
  • Enthousiasme, creativiteit, klantgericht, oplossingsgericht en gedrevenheid;
  • Mbo/hbo werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen;
  • Relevante werkervaring binnen de nieuwbouw van (utilitaire) woningbouwprojecten en je bent bekend met de wettelijke voorschriften geldend in de bouw, bijvoorbeeld ten aanzien van veiligheid;
  • Je geeft leiding vanuit een resultaatgerichte visie zonder je medewerkers uit het oog te verliezen. Samen komt het team tenslotte tot het beste resultaat.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam West

Ballast Nedam West realiseert uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen werken wij aan kleine én grote projecten die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn uniek, elk op hun eigen manier complex en alleen mogelijk door grenzen te verleggen. Vanuit ons mooie kantoor in Capelle a/d IJssel maken wij dit waar met een team van circa 100 enthousiaste medewerkers.

We richten ons op vier thema's in het bijzonder om toekomstbestendig te blijven: veiligheid, duurzaamheid, digitalisering & innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op het gebied van veiligheid pakken we onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat onze collega’s iedere dag veilig thuiskomen. We maken onze bouwplaatsen en onze projecten zo duurzaam mogelijk. We werken met state-of-the-art BIM-modellen en we hebben oog voor de wereld om ons heen, waarin we voor elkaar en voor onze omgeving zorgen. Ballast Nedam West is een organisatie met een grote diversiteit in mensen. Er is een mooie mix van ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwe collega’s. Het team beschrijft de cultuur als een ‘thuisgevoel’: samen dragen zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de belangen van de opdrachtgever te behartigen.

Jouw toekomstige collega’s zijn vooruitstrevende denkers en leergierige doorzetters die graag buiten de lijntjes kleuren. We geloven in de kracht van onze collega’s en kijken juist naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doe we door samen jouw talenten en ambities in kaart te brengen en jouw stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in opleidingen en trainingen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maak we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen bereiken we de mooiste successen!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures