Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Timmerman/-vrouw voor een vaste opdrachtgever in Midden-Limburg!

Jouw uitdaging

Ben jij een ervaren man/-vrouw met als specialisatie timmerwerk, iemand die van aanpakken weet en graag eersteklas werk aflevert? 

Wat jij van ons krijgt
 • Een warm welkom en een prettige werksfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan. Ook voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen;
 • 30 vakantiedagen en een goede balans tussen werk en privé;
 • 13x een marktconform salaris per 4 weken (afhankelijk van kennis en ervaring) en individueel budget;
 • Een collectief pensioen en indien gewenst kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering.
Wat ga je doen

Als zelfstandig timmerman/ -vrouw bij Laudy ben je samen met de voorman/uitvoerder hét aanspreekpunt op onze bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alle bouwstromen op je projecten soepel verlopen en je hebt veel contact met onze bouwpartners, opdrachtgevers en je collega’s op de bouw.

De werkzaamheden die jij zal uitvoeren zullen er als volgt uitzien:

 • Het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden op de bouwplaats in overleg met de voorman/uitvoerder;
 • Jouw werkzaamheden zijn zeer divers, werken in industriële omgeving alsmede werkzaamheden op bijhorende kantoren;
 • Het aan de hand van documenten, tekeningen en instructie zelfstandig verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden in de industriebouw;
 • Het signaleren van mogelijkheden om het werk gemakkelijker, eenvoudiger, beter en/of veiliger uit te voeren en het aandragen van verbetervoorstellen hiervoor;
 • Het verhelpen van onveilige situaties, melden van ongevallen, bijna-ongevallen, gevaarlijke situaties en handelingen aan de Uitvoerder.

Wat breng je mee
 • Je beschikt minimaal over LBO/MBO werk en denkniveau en je hebt met succes de primaire- en/of voortgezette opleiding Timmerman afgerond;
 • Je communiceert duidelijk, hebt een klantgerichte instelling; en bent een echte teamspeler.
 • Je staat voor leveren van kwaliteit; en ouw werkwijze kenmerkt zich door structuur en zorgvuldigheid.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Laudy Bouw & Ontwikkeling

Wij zijn een trots Limburgs bouwbedrijf en onderdeel van de Ballast Nedam Groep. Vanuit onze inspirerende vestiging in Sittard werken wij in regio Limburg. Hier ontwikkelen, bouwen, onderhouden en restaureren we hoogwaardig vastgoed. Met ruim 135 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: het bijdragen van een blijvend gezonde werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers en medewerkers. 

Om invulling te geven aan onze missie en visie hebben wij onze eigen schijf van vijf opgesteld om onze belangrijkste waarden weer te geven. Op nummer één staan onze medewerkers, wij hechten namelijk veel waarde aan het geluk en de gezondheid van onze collega’s. Daarbij geloven we in het gedachtegoed van Lean & Learn®: elke dag is een nieuwe uitdaging die we graag aangaan om het beste uit onszelf te halen. Dit betekent ook dat er genoeg groei -en ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor jou. We wijken af van de gebaande paden en kijken verder dan standaardoplossingen. Dit doen we tijdens onze projecten, dagelijkse werkzaamheden en voor onszelf.

De cultuur binnen onze organisatie is vergelijkbaar met een familiebedrijf: korte lijnen, een informele sfeer en betrokken collega’s. Om verbinding met elkaar te houden en iedereen buiten werk beter te leren kennen, organiseren we maandelijks verschillende activiteiten. Zo staan we stil bij jubilea, vieren we samen onze successen en hebben we de gezellige borrels en bijeenkomsten met het hele bedrijf.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Interesse in deze uitdaging als Timmerman/vrouw? Solliciteer dan vandaag nog!  Heb je nog vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Nathalie Lambers, Senior HR Adviseur via n.lambers@laudybouw.nl of bel naar 06-43204228.


Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures