Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Timmerman en Timmervrouw

Jouw uitdaging

Bouw jij verder mee aan de mooiste projecten in regio Zuid-Holland en wil je onderdeel uitmaken van een leuk, gezellig en hardwerkend team? Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
 • Een goed salaris dat op tijd wordt betaald en meegroeit met de tijd en een gunstige reiskostenvergoeding;
 • Werken aan gave projecten bij een bedrijf met lef, ambitie en een merkbare familie-cultuur;
 • Zelfstandigheid en vertrouwen in een gezellig team waar hard wordt gewerkt;
 • Alles wat jij nodig hebt om jouw vak met plezier uit te voeren, heb je nog niet voldoende ervaring? Dan leren we jou samen het vak en zorgen we ervoor dat je hier certificaten/diploma’s voor kunt behalen.
Wat ga je doen

Bij Ballast Nedam West werk je aan mooie uiteenlopende projecten in de regio Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Rotterdam, Spijkenisse en Zoetermeer. Van grote complexe projecten tot aan kleinschalige nieuwbouwprojecten. Aan jou de keus!

Heb je al veel getimmerd of wil je juist via de praktijk het vak nog beter uit kunnen voeren? Dan ben jij degene die we zoeken! Binnen Ballast Nedam West word je gekoppeld aan een ervaren collega die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Stelwerk van profielen en kozijnen
 • Plaatsen van houtskeletbouw elementen
 • Timmerwerkzaamheden van betonnen wand- en vloerconstructies
 • Van ruwbouw- tot aan fijn afbouwtimmerwerk

Wij hebben een nuchter en gedreven team met collega’s die van aanpakken weten en klaarstaan voor elkaar! Daarbij is alles goed geregeld: van gereedschap en werkkleding tot aan goede reisvoorzieningen en leuke bedrijfsuitjes.

Wat breng je mee
 • Enkele jaren ervaring als Timmerman of Timmervrouw. Ervaring als leermeester? Graag!
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent handig;
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer;
 • Een goed humeur, enthousiasme, een positieve drive en je bent een echte teamplayer.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam West

Ballast Nedam West realiseert uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen werken wij aan kleine én grote projecten die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn uniek, elk op hun eigen manier complex en alleen mogelijk door grenzen te verleggen. Vanuit ons mooie kantoor in Capelle a/d IJssel maken wij dit waar met een team van circa 100 enthousiaste medewerkers.

We richten ons op vier thema's in het bijzonder om toekomstbestendig te blijven: veiligheid, duurzaamheid, digitalisering & innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op het gebied van veiligheid pakken we onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat onze collega’s iedere dag veilig thuiskomen. We maken onze bouwplaatsen en onze projecten zo duurzaam mogelijk. We werken met state-of-the-art BIM-modellen en we hebben oog voor de wereld om ons heen, waarin we voor elkaar en voor onze omgeving zorgen. Ballast Nedam West is een organisatie met een grote diversiteit in mensen. Er is een mooie mix van ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwe collega’s. Het team beschrijft de cultuur als een ‘thuisgevoel’: samen dragen zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de belangen van de opdrachtgever te behartigen.

Jouw toekomstige collega’s zijn vooruitstrevende denkers en leergierige doorzetters die graag buiten de lijntjes kleuren. We geloven in de kracht van onze collega’s en kijken juist naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doe we door samen jouw talenten en ambities in kaart te brengen en jouw stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in opleidingen en trainingen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maak we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen bereiken we de mooiste successen!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures