Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Tender coördinator EMVI

Jouw uitdaging

Jij verdiept je in de klantvraag, organiseert de tender en creëert maximale klantwaarde door verbinding te leggen tussen ons Plan van Aanpak , prijsvorming en planning en techniek. Wij kiezen onze opdrachten slim, samen kiezen we die opdrachten die ons bedrijf verder brengen. 

Wat jij van ons krijgt
  • Een dienstverband van minimaal 32 uur, flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Goed salaris, leaseauto en arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, waaronder 43 vakantiedagen waarvan er 13 middels individueel budget worden uitgekeerd én een uitstekend pensioen;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap;
  • Een fijn, gevarieerd team waar veel gelachen wordt en we tijd vrijmaken voor samenwerking en afwisseling in je werk.
Wat ga je doen

Als centrale speler heb jij een belangrijke rol in ons winnende team. Samen komen wij tot de best mogelijke oplossingen voor onze opdrachtgevers. Omdat geen opdracht gelijk is, is geen aanbesteding gelijk. Gelukkig hebben wij veel expertise in huis. Is het toch nodig, dan maken wij gebruik van externe partners om mee te sparren. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, volgen wij een vastomlijnd proces en daar kom jij om de hoek zetten. Jij coördineert het proces en haakt op het juiste moment de juiste expertise aan.

Met jouw ondernemende aard ben je niet bang om zelf inhoudelijk in de materie te duiken. Wat is de beste werkwijze, hoe voeren we zo veilig mogelijk uit, hoe is het financiële risico afgedekt en welke bijzonderheden kom je tegen in de omgeving. Uiteraard speelt duurzaamheid ook een belangrijke rol. Alles wat van belang is om tot een aanbieding te komen met de Beste-Prijs-Kwaliteit-Verhouding te komen neem je mee, zodat opdrachtgevers niets liever willen dan met ons samenwerken!

Jij wordt onderdeel van een klein en wendbaar team en werkt onder begeleiding van Jeroen Looman, een ervaren tendermanager met jarenlange ervaring in de civiele techniek. Van hem kun je alles leren wat je nodig hebt om je tot de meest succesvolle EMVI coördinator te ontwikkelen! Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je rechtstreeks contact met hem opnemen via j.looman@ballast-nedam.nl of 06-28 84 96 18.

#LI-CV1


Wat breng je mee
  • Jij hebt ervaring in de civiele techniek en snapt wat er allemaal bij wegenbouw komt kijken of je bent een ervaren tender coördinator maar eigenlijk wilde je altijd al wegenbouwer worden;
  • Je werkt gestructureerd, bent nieuwsgierig van aard en kan goed met deadlines omgaan;
  • Je werkt zelf mee in het team waarbij jij ook het overzicht behoudt;
  • Je werkt graag samen met je team waarmee je samen voor de winst gaat!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures