Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Technisch Commercieel Adviseur

Jouw uitdaging

Als Technisch Commercieel Adviseur zorg jij voor nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten. Met jouw kennis van de markt weet jij de kansen te vinden en te grijpen! Ben jij die commercieel gedreven bouwkundige of civiele technicus die ons helpt onze groeidoelstellingen te realiseren?

Wat jij van ons krijgt
  • Een goed salaris tussen de € 3800 en € 5500,- bruto per periode afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen en cursussen;
  • Een auto, telefoon en laptop van de zaak!
Wat ga je doen

Als Technisch Commercieel Adviseur ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe opdrachten en aanvragen voor onze productgroep Utiliteitsbouw. Doordat jij kennis hebt van de beton- en bouwwereld, weet wat er speelt binnen de markt en op de hoogte bent van wat onze concurrenten doen kun jij een bijdrage leveren aan onze businessplannen. Zodat wij met elkaar op lange termijn de omzet en continuïteit van de organisatie kunnen waarborgen.

Verder verzorg je presentaties om onze klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van Haitsma Beton en blijf je op de hoogte van de markt door middel van markt- en klantwaarderingsonderzoek. Daarnaast ben jij een echte “verbinder” die gemakkelijk een vertrouwensrelatie opbouwt met klanten, leveranciers, opdrachtgevers en andere marktpartijen. Op deze manier kan jij innovatieve voorstellen doen en projecten uitwerken. Je signaleert eventueel nieuwe kansen en schat in met welke acties wij het meeste rendement kunnen behalen.

Dit alles houdt je bij in ons projectinformatiesysteem voor een juiste planning, opvolging en stand van zaken. Jij bent de beheerder en hiermee in staat om alle partijen tijdig te voorzien van alle informatie.

Vanuit Haitsma Beton krijg je natuurlijk de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Haitsma hecht veel waarde aan een cultuur van samenwerking. Als Technisch Commercieel Adviseur werk je nauw samen met diverse afdelingen, waarbij de teamgeest en open communicatie essentieel zijn voor het behalen van optimale resultaten. Het bezoeken en presenteren van Haitsma beton op vakspecifieke beurzen zijn de bijkomende, maar net zo leuke en belangrijke activiteiten binnen de rol van Technisch Commercieel Adviseur.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde mbo+/hbo opleiding richting civiele techniek of bouwkunde,;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift;
  • Een commerciële en gedreven instelling;
  • Goede vaardigheden op het gebied van relatiemanagement.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Haitsma Beton

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen, heipalen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten. Daarnaast zijn we marktleider op het gebeid van betonnen barriers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en betere producten en procedés, die we afstemmen op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Haitsma Beton is onderscheidend in kennis en productiecapaciteit en streeft continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures