Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Werkvoorbereiding

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je betrokken wordt bij het gehele proces van opdracht tot montage? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €603 per 4 weken (omgerekend €650 per maand);
  • Een laptop van de zaak met toegang tot alle informatie die je nodig hebt;
  • Een uitdagende stageplek met ruimte voor eigen initiatief.
Wat ga je doen

Binnen ons bedrijf is heel veel mogelijk, we proberen daarom de inhoud van je stage zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen.

Als stagiair Werkvoorbereiding krijg je de kans om volledig ondergedompeld te worden in alle aspecten van ons bedrijf. Je kunt de werkvoorbereider ondersteunen bij het leiden van het engineeringstraject en het opstellen van de productieplanning. Hierbij regel je de nodige voorzieningen, begeleid je de inkoop van materialen en zorg je ervoor dat alles op tijd wordt geleverd. Jouw input wordt gewaardeerd en je krijgt de kans om bij te dragen aan optimalisaties en verbeteringen in het bouwproces.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om samen met de productieleider de productieplanning te bewaken en de kwaliteit van de geproduceerde elementen te waarborgen. Je zorgt ervoor dat alle belangrijke kwaliteitsgegevens nauwkeurig worden geregistreerd.

Bij de projectleider speel je een actieve rol in het begeleiden van montage, het controleren van montagetekeningen en het vastleggen en uitwerken van meer-/minderwerk.

Kortom, als stagiair Werkvoorbereiding ben je volledig betrokken bij alle belangrijke processen en krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische werkomgeving

Wat breng je mee
  • Je volgt een HBO-opleiding Civiele Techniek
  • Je bent leergrierig en kunt goed overzicht houden;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Fries is een bonus.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Haitsma Beton

Haitsma Beton is een Fries bedrijf dat door Jurjen Haitsma in 1905 werd opgericht. Sindsdien zijn de activiteiten enorm gegroeid. Inmiddels heeft Haitsma Beton zich gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen, barriers en heipalen. Wordt er maatwerk geleverd, waaronder grote en zware elementen met een afwijkende vorm én worden deze producten toegepast voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen. Geen uitdaging te groot!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages