Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage HSE / Veiligheidskunde (Hbo)

Jouw uitdaging

Wil jij je kennis op veiligheidsgebied graag in de praktijk brengen bij een bouwbedrijf, maar houd je ook van een gezellige sfeer, waarbij je veel collega’s kent? Dan zoeken wij jou! 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €650,- per maand op fulltime basis;
  • Een laptop van de zaak met toegang tot alle informatie die je nodig hebt;
  • Een eigen kantoor binnen onze locatie.
Wat ga je doen

Als Integrale Veiligheidskunde student staan er bij Haitsma veel nieuwe uitdagingen voor je klaar. Haitsma Beton is een onderdeel van Ballast Nedam en is gevestigd in Kootstertille. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en we maken ook heipalen in verschillende maten.

“Als stagiaire binnen Haitsma Beton zijn er elke dag leuke nieuwe uitdagingen, waar ook ruimte is om zelfstandig projecten op te pakken. Hierdoor kan ik mijn vaardigheden binnen de beroepspraktijk ontwikkelen. Binnen Haitsma Beton heerst een prettige werksfeer en zijn collega’s bereid om je te ondersteunen waar nodig” – Antje van der Veen (huidige stagiaire Haitsma Beton)

Op dit moment is Haitsma bezig met het verbeteren van de veiligheidscultuur binnen ons bedrijf. Dit wordt mede uitgevoerd door de HSE-afdeling. HSE staat voor ‘Health, Safety, and Environment’. Wat houdt dit in? Dat er in het bedrijf goed wordt opgelet en wordt samengewerkt om ongelukken te voorkomen. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van de medewerkers Hier mag jij tijdens je stage aan bijdragen. Maar er zijn meerdere thema’s waar je aan zou kunnen werken. In overleg zijn er ook mogelijkheden om zelf een onderwerp uit te zoeken waar jij mee aan de slag zou willen gaan. Dit is een mooie kans, omdat je je opdracht af kan stemmen op jouw persoonlijke interesses. Voorbeelden van thema’s waar je aan kunt denken zijn: algemeen beleid, ongevallen, brandveiligheid, gevaarlijke stoffen, geluid, temperatuur, maar denk ook aan het verbeteren van de veiligheidscultuur.

Kortom, wanneer jij enthousiast en gemotiveerd bent, zijn wij dat ook. Dus solliciteer en kom vooral ook met je eigen ideeën, dan zorgen wij ervoor dat we je de juiste begeleiding en hulp bieden om zo samen een stap verder te komen!

Wat breng je mee
  • Je volgt een hbo-opleiding Integrale Veiligheidskunde;
  • Je vind het leuk om dingen zelf uit te denken en op te starten en weet daarin zelf ook de juiste collega’s om hulp te vragen;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Fries is een bonus.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Haitsma Beton

Haitsma Beton is een Fries bedrijf dat door Jurjen Haitsma in 1905 werd opgericht. Sindsdien zijn de activiteiten enorm gegroeid. Inmiddels heeft Haitsma Beton zich gespecialiseerd in het optimaal ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen, barriers en heipalen. Wordt er maatwerk geleverd, waaronder grote en zware elementen met een afwijkende vorm én worden deze producten toegepast voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen. Geen uitdaging te groot!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages