Daag jezelf uit

Kom bij ons stagelopen!

Direct solliciteren

Stage hbo Civiele Techniek wegenbouw regio Noord-Brabant

Jouw uitdaging

Ben jij klaar voor je stage in de wegenbouw? Zoek niet verder! Bij ons is veel mogelijk en we passen daarom de stage graag aan jouw wensen aan. 

 

 

 

 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €503, (mbo) tot €603,- (hbo) per vier weken;
  • Deelname aan onze stagiairedag; Tijdens onze vorige stagiairedag bezochten we onze technische dienst en gingen we onder andere lasergamen;
  • Goede begeleiding in een ervaren team.
Wat ga je doen

Binnen onze wegenbouwprojecten kun je aan de slag in de werkvoorbereiding. Je gaat onze werkvoorbereider dan ondersteunen bij het maken van de planning van het project, het contact met de leveranciers en alle verdere voorbereidingstaken die nodig zijn om het project tot een goede uitvoering te brengen.

Ga jij liever aan de slag op het project zelf? We hebben ook mogelijkheden in de uitvoering! Als stagiair in de uitvoering coördineer jij onder begeleiding van een collega alle werkzaamheden op de bouwplaats. Je bewaakt de planningen en budgetten, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat alles aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet.

Je kan onder andere aan de slag op ons project tussen Schijndel en Heeswijk-Dinther. De weg (genaamd De Steeg) die daar loopt gaan we reconstrueren en renoveren. Daarnaast hebben we ook projecten in Eindhoven op het gebied van wegenbouw/riolering.

We spraken met onze huidige stagiair Bawy over zijn ervaring:

"Wat ik echt waardeer aan deze stage is dat ik zowel binnen- als buitenwerk heb. Ik loop zowel op kantoor stage in de werkvoorbereiding, als buiten op de werkplaats zelf in de uitvoering. Die variatie is erg fijn, zo krijg ik een goed inzicht in zowel de werkvoorbereiding als de uitvoering. Het houdt me scherp en gemotiveerd."

Interesse? Neem contact met ons op, dan kijken we of samen tot een mooie stage kunnen komen!

Wat breng je mee
  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek of Grond, weg en waterbouw;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een scooter of auto om op het project te komen;
  • Je vindt het geen probleem om vroeg op te staan.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages