Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage hbo Civiele Techniek regio Rotterdam

Jouw uitdaging

Als stagiair Werkvoorbereider of stagiair Uitvoerder ben je continue bezig om te zorgen dat projecten goed worden voorbereid en uitgevoerd. Kleine opdrachten tot grotere opdrachten; jij ziet het als een uitdaging! 

 

 

 

 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €550, (mbo) tot €650,- (hbo) per maand;
  • Een uitdagende stageplek waar je een deel uitmaakt van het team;
  • Na je stage een eventueel vervolg naar een vaste baan!
Wat ga je doen

Binnen ons bedrijf is heel veel mogelijk, we proberen daarom de inhoud van je stage zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen.

Binnen onze wegenbouwprojecten kun je bijvoorbeeld aan de slag in de werkvoorbereiding. Je gaat onze werkvoorbereider dan ondersteunen bij het maken van de planning van het project, het contact met de leveranciers en alle verdere voorbereidingstaken die nodig zijn om het project tot een goede uitvoering te brengen.

Ga jij liever aan de slag op het project zelf? We hebben ook mogelijkheden in de uitvoering! Als stagiair in de uitvoering coördineer jij onder begeleiding van een collega alle werkzaamheden op de bouwplaats. Je bewaakt de planningen en budgetten, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat alles aan de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet.

Een voorbeeld van een project waar je aan de slag zou kunnen gaan, is het project Stadsewerken. Stadsewerken is een contractvorm waarbij tien aannemers zijn geselecteerd die samen met de gemeente aan de slag gaan om jaarlijks 40 km riool te vervangen volgens het principe 'van gevel tot gevel'. Hierbij is er veel aandacht voor prijs, duurzaamheid, innovatie en communicatie.

Dit is echter niet ons enige project. We hebben projecten in Rotterdam, Den Bosch en Dordrecht. Maar we nemen ook steeds nieuwe projecten aan, dus bel ook gerust als dit voor jou iets uit de regio is.

Interesse? Neem contact met ons op, dan kijken we of we samen tot een mooie stage kunnen komen!

Wat breng je mee
  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek of Grond, weg en waterbouw;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een scooter of auto om op het project te komen;
  • Je vindt het geen probleem om vroeg op te staan.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Mourik Waardenburg is onderdeel van Ballast Nedam Road Specialities en vanuit een hecht familiebedrijf over de jaren gegroeid tot een professionele en dynamische organisatie waar de hechte familiecultuur nog steeds heerst! Vanuit deze groei zorgen wij ervoor dat de communicatie met de opdrachtgevers, bewoners en andere betrokkenen oprecht en toegankelijk blijft verlopen. Communicatie staat bij ons dan ook centraal, en wij geloven dat dit de sleutel vormt tot succes voor elk project! Binnen de organisatie hebben we heldere afspraken en een nauwkeurige planning hoog staan en we hechten veel waarde aan het nakomen hiervan. Een integrale aanpak behoort tot onze werkwijze, waarbij wij ons flexibel aan marktontwikkelingen aan kunnen passen. 
Wij zijn onderdeel van Ballast Nedam B.V, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. 
Mouwrik Waardenburg staat voor meer dan alleen bouwen; wij staan voor het creëren van waarde op de lange termijn. ‘samen met Mouwrik Waardenburg komt het altijd goed’

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages