Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage GWW

Jouw uitdaging

Doe jij een opleiding GWW of Infra en zoek je een leuke stage als bijvoorbeeld Assistent Uitvoerder? Hou je van buiten werken en wil je graag leren?

Wat jij van ons krijgt
  • een leerzame stage in een gemotiveerd team met veel diversiteit én de kans op een vaste baan na je opleiding;
  • de vrijheid om zelf snel nieuwe dingen te leren. Ook krijg je een vaste begeleider en veel verantwoordelijkheden;
  • een stagevergoeding van € 370,- per vier weken en een laptop om je stage optimaal uit te gaan voeren.
Wat ga je doen

Als Stagiair werk je mee in een ploeg en leer je elke dag nieuwe dingen. Je loopt buiten mee met bijvoorbeeld ervaren balkmannen, uitvoerders, machinisten, of monteurs en mag zelf aan de slag. Steek jij de handen uit de mouwen bijvoorbeeld het plaatsen of onderhouden van geleiderail? Ga jij ons helpen bij groenbeheer of bij het voorbereiden en aanbrengen van belijning? Of ga jij meewerken bij het verwijderen en aanbrengen asfalt? Laat ons weten wat jij leuk vindt!

Road Specialties zit in Leerdam en is een onderdeel van Ballast Nedam. Wij hebben alles in huis op het gebied van asfalt, grondverzet, geleiderail, markering, voegovergangen, betonreparaties, groenonderhoud en meer. Wij zoeken stagiaires voor onze projecten in de regio’s:

  • Aalsmeer/Purmerend
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Leerdam

Wat breng je mee
  • je volgt een mbo-opleiding zoals, Civiele Techniek of Middenkader Functionaris Infra óf een werken/leren traject bij bijv. SPG. Daarnaast heb je je VCA-VOL of ben je bereid deze te halen.
  • je wilt graag leren in de praktijk. Ook hou je van hard werken en vroeg opstaan;
  • je werkt graag buiten en in een gezellig team.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages