Daag jezelf uit

Kom bij ons stagelopen

Direct solliciteren

Stage Groenbeheer & Onderhoud (mbo)

Jouw uitdaging

Ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een veelzijdige stage waarbij je alle aspecten van groen, beheer en onderhoud kunt ervaren? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €509,- per vier weken;
  • Uitnodigingen voor leuke projectbezoeken en stagedagen met je mede-stagiairs;
  • Een onvergetelijk leuke stage met veel verantwoordelijkheid bij een van de grootste aannemers van Nederland.
Wat ga je doen

Als stagiair Groen, Grond en Groene Infra ga je aan de slag binnen ons team voor het groenonderhoud langs wegen en in parken, waarbij je ervaring opdoet in alle aspecten van groen en infra. Je werkdag begint iedere morgen om 07:00 op ons kantoor in Leerdam. Vanuit deze locatie rijd je met een collega mee naar een project. Dit kunnen hele grote projecten zijn, of juist wat kleinere projecten. De ene keer gaat het om snoei- en rooiwerkzaamheden, de andere keer gaat het om aanplanten van bomen en struiken, het aanleggen van groene zones of het onderhouden van bestaande tuinen. Daarnaast krijg je de kans om mee te denken bij het uitvoeren van duurzame groenprojecten, waarbij je leert over het gebruik van innovatieve technologie en methodes om de impact op het milieu te verkleinen.

Een greep uit jouw mogelijke werkzaamheden:

  • Assisteren bij terreinvoorbereidingen, inclusief grondwerk en bestratingswerkzaamheden;
  • Planten, verplanten en onderhouden van bomen, struiken, planten en bloemen;
  • Ondersteuning bieden bij het aanleggen en onderhouden van groene zones, zoals bijvoorbeeld parken en kantoortuinen;
  • Bijhouden van het groen langs de weg, door het maaien van bermen en slootkanten langs wegen.

Kortom, geen dag is hetzelfde, maar we denken ook graag samen met jou na over de invulling van de stage die het beste bij jou past!

Wat breng je mee
  • Je volgt een mbo-opleiding in de richting van groenbeheer;
  • Je vindt het leuk om buiten aan de slag te gaan en je ziet het als een uitdaging om steeds weer aan andere projecten te werken;
  • Je bent vooral erg enthousiast om bij ons te komen stagelopen ;)
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages