Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Groenbeheer & Onderhoud (hbo)

Jouw uitdaging

Ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een veelzijdige stage waarbij je alle aspecten van groen, beheer en onderhoud kunt ervaren? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van € 603,- per vier weken (omgerekend € 650,- per maand);
  • Een laptop om je werk optimaal uit te voeren;
  • Een gezellig team van harde werkers.
Wat ga je doen

Als stagiair Groenbeheer & Onderhoud krijg je de kans om jezelf te betrekken bij alle aspecten van groenbeheer. Een goed voorbeeld hiervan is het inmiddels afgeronde project OPC1 in Noord-Brabant. De overeenkomst betrof het meerjarig in stand houden van objecten, elementen of onderdelen daarvan (groen, grijs en wit) behorende bij het areaal van alle provinciale wegen in Noord-Brabant, zowel buiten als binnen de bebouwde kom. Totaal 550 km rijweg. Meer hierover vind je via de volgende link: Beheer en Onderhoud provinciale wegen Noord-Brabant OPC1

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, jij staat klaar voor de uitdaging! Binnen de groenvoorziening kun je aan de slag op verschillende gebieden, zoals calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en projectleiding. Ook zul je adviesgesprekken voeren met opdrachtgevers zoals waterschappen en Staatsbosbeheer, en deelnemen aan tenderteams.

Een voorbeeld van een project waar je aan zou kunnen werken is bijvoorbeeld het project op de A27 of de N210. Daarnaast besteden we momenteel veel aandacht aan ontwikkeling en uitbreiding, zoals het verduurzamen van ons materieel.

Ballast Nedam Road Specialities, gevestigd in Leerdam, voert projecten uit door heel Nederland. Van het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen tot diverse asfaltwerkzaamheden en reparaties in grondverzet, geleiderail, markering, voegovergangen en betonreparaties, bij Road Specialities zorgen wij altijd voor de juiste aanpak op de weg. Kortom, bij ons bedrijf zijn er tal van mogelijkheden en we streven ernaar om de inhoud van je stage zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen.

Wat breng je mee
  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Groenonderhoud;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor ongeveer 5 maanden, minimaal 4 dagen per week;
  • Je vindt het leuk om diverse werkzaamheden uit te voeren en gaat graag op pad.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages