Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage E-Learning en Applicatiebeheer ICT

Jouw uitdaging

Ben jij een student(e) die op zoek is naar een uitdagende en leerzame stage waarbij je jouw passie voor technologie en multimedia kunt combineren? Wil je de kans krijgen om jouw eigen ideeën en initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat jij van ons krijgt
 • Een stagevergoeding van €550, (mbo) tot €650,- (hbo) per maand;
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een laptop van de zaak.
Wat ga je doen

Op dit moment hebben we een ambitieus project in de pijplijn: we willen onze diverse applicaties naar een hoger niveau tillen. Dat is waar jij in beeld komt. Als onze nieuwe stagiair(e) E-Learning en Applicatiebeheer krijg jij de kans om een verschil te maken. In deze stage ga jij aan de slag met de ontwikkeling van een e-learning systeem; hoe die eruit komt te zien is helemaal aan jou. In het kort is het de bedoeling dat er instructiefilmpjes worden geplaatst op de site, zodat alle systemen makkelijk geordend en uit te leggen zijn door middel van de instructiefilmpjes. Jij hebt dus echt alle vrijheid om je eigen ideeën uit te werken tot een tool die ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden!

Als stagiair(e) E-Learning en Applicatiebeheer krijg je de mogelijkheid om:

 • Een e-learning systeem op te zetten dat onze diverse applicaties overzichtelijk en toegankelijk maakt voor alle gebruikers.
 • Instructiefilmpjes en andere educatieve materialen te organiseren en structureren binnen het e-learning platform.
 • Nieuwe technologieën en methoden te onderzoeken die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van de applicaties.
 • Samen te werken met verschillende teams binnen de organisatie om inzicht te krijgen in de vereisten en het gebruik van de applicaties.
 • Jouw eigen ideeën en initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren, met veel ruimte voor creativiteit en innovatie.

Werk jij binnenkort met ons mee? Solliciteer dan snel via het sollicitatieformulier bij deze vacature. Tot snel!

Wat breng je mee
 • Een opleiding in de richting van ICT, Webomgeving, Multimedia, UI of een vergelijkbare studie op MBO- of HBO-niveau;
 • Je bent zelfstandig en proactief, in staat om eigen initiatief te tonen en creatieve oplossingen te bedenken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam ICT

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelingsbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we ons hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages