Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Stage Digitalisering en Innovatieafdeling (hbo)

Jouw uitdaging

Ben jij een enthousiaste student(e) die houdt van een uitdaging? Heb je technische skills en wil je deze graag gebruiken voor innovatieve projecten? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

 

Wat jij van ons krijgt
  • Een stagevergoeding van €650 per maand op basis van 40 uur;
  • Een leerzame stageplek waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
  • Een laptop van de zaak.
Wat ga je doen

Als stagiair(e) op onze Digitalisering en Innovatieafdeling krijg je de kans om mee te doen met het verbeteren en innoveren van onze processen en projecten. Je gaat samen met ons werken aan vele innovatieve projecten. Je gaat aan de slag met het opleveren van businesscases en helpt ook bij het schrijven van scripts en het uitvoeren van analyses, zoals programmeren, om onze processen nog beter te maken. Dit kan gaan over AI of andere vormen van digitalisatie. Je bent zowel in de praktijk als in de theorie bezig, dus het werk is erg veelzijdig!

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar in samenwerking met verschillende teams en collega's binnen ons bedrijf. Door deze ervaring op te doen, leer je niet alleen veel over digitalisering en innovatie, maar ook over hoe een groot bedrijf als het onze werkt.

Om een beter beeld te geven van hoe de stage eruitziet, hebben wij Willem geïnterviewd, hij liep het afgelopen jaar stage op deze afdeling. Willem heeft zich verdiept in hoe we robotisering en kunstmatige intelligentie kunnen gebruiken in ons dagelijks werk. Het interview is te lezen via https://werkenbij.ballast-nedam.nl/verhalen/willem-veldhuizen.

Werk jij binnenkort met ons mee aan de meest gave projecten?

Wat breng je mee
  • Jij volgt een opleiding in de richting van digitalisering of innovatie en hebt een voorkeur voor werken in de techniek;
  • Je bent innovatief ingesteld en bekend met programmeren, zoals Python;
  • Je vindt het niet erg om op verschillende locaties in het land werkzaam te zijn.
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelingsbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we ons hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages