Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Senior werkvoorbereider Mechanical

Jouw uitdaging

Dankzij jouw inzit, zijn onze collega’s buiten op het juiste moment voorzien van de benodigde project informatie, tekeningen, werkvergunningen en natuurlijk materialen.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Arbeidsovereenkomst conform CAO Metaal en Techniek/Technisch Installatiebedrijf;
 • Zaken als laptop, telefoon en lease auto zijn goed geregeld;
 • Om collega's gemotiveerd en betrokken te houden, hebben wij een onbeperkt opledingsbudget.
Wat ga je doen

Als senior werkvoorbereider mechanical ben je de onmisbare schakel in het team dat er voor zorgt dat onze projecten soepel verlopen. Je hebt hierover over nagedacht en hebt nauw contact gehad met collega’s en onderaannemers/leveranciers. Naast je vaste werkplek op kantoor, kunnen wij je ook regelmatig op onze projecten vinden!

Taken & verantwoordelijkheden

 • Stelt risicoanalyses op en beheert het risicodossier en werkt dit waar nodig bij, inclusief de veiligheid risicoanalyse.
 • Opstellen werkbegroting en het bijhouden van meer- en minderwerk;
 • Meer- en minderwerk signaleren en doorvoeren;
 • Veiligheidsrisico’s inschatten en vertalen naar werkplannen.

Wat breng je mee
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Stevige ervaring in werkvoorbereiding binnen Piping/Mechnical in de petrochemische sector;
 • Drive om samen met het team een goed neer te zetten;
 • Hands-on collega met communicatieve skills maken je profiel compleet.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten.


Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk wat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid! 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures