Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Senior werkvoorbereider Civiele Techniek

Jouw uitdaging

Samen met het team bouw je aan civieltechnische projecten binnen de industrie. Dat betekent dat je werkt op een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau. Jouw doel als senior werkvoorbereider Civiele Techniek is dat je er voor zorgt dat onze collega's buiten veilig en efficiënt kunnen bouwen.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, een Lease auto, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen
 • In deze functie kom je terecht in een jong en energiek team. Om er voor te zorgen dat jij je snel thuis voelt, hebben wij een goed inwerktraject;
 • Ingewerkt in het bedrijf en jouw functie, maar wil je je verder ontwikkelen? Graag! Wij hebben onbeperkte opleidingsmogelijkheden om er voor te zorgen dat jij kunt blijven groeien.
Wat ga je doen

Je denkt goed na over het project en maakt een inschatting van de planning van de verschillende werkzaamheden. Het werk wordt verdeeld en gezamenlijk zorgen jullie er voor dat het project technisch wordt voorbereid en begeleid zodat alle richtlijnen en procedures in de industrie worden gevolgd en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Verandert er iets in de planning? Dan weet jij snel en creatief te schakelen zodat alles gauw weer op schema ligt.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunen van de afdeling Inkoop, variërend van het specificeren van de scope tot het maken van offertespiegels;
 • Integraal samenbrengen van diverse disciplines door het aansturen van onderaannemers en leveranciers;
 • Opstellen en bewaken van de werkplanningen samen met de uitvoering;
 • Uitvoeren en uitdragen van het VGM plan, risico- en veiligheidsanalyses.

Wat breng je mee
 • Wij zijn op zoek naar een sterke techneut met goed verstand van bouwen;
 • Technische specialist die goed kan plannen en organiseren, sterk in het bewaken van de voortgang en het nemen van beslissingen;
 • Vanuit jouw ervaring weet je goed waar je op moet letten tijdens een bouwproces en je durft kritische vragen te stellen;
 • Je hebt oog voor detailen werkt graag samen om een project tot een goed einde te brengen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die gaat helpen met de realisatie van de grootste biobrandstoffabriek van Europa. Hier wordt duurzame vliegtuigbrandstof en biodiesel geproduceerd.

Ons bedrijf kent een echte hands-on cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk wat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures