Organisatietalent

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Senior Werkvoorbereider

Jouw uitdaging

Met jouw organisatietalent als Senior Werkvoorbereider til jij onze toonaangevende bouwprojecten naar nieuwe hoogten. Vind je het daarbij extra leuk om een essentiële bijdrage te leveren aan de realisatie van onze nieuwbouwprojecten van + € 30 miljoen?  Lees dan zeker verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop ontwikkelingsmogelijkheden passend bij jouw niveau en natuurlijk het werken aan mooie hoogwaardige bouwprojecten
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw goede ideeën mag je delen, graag zelfs!
Wat ga je doen

Als Senior Werkvoorbereider binnen Ballast Nedam West ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden van hoogwaardige bouwprojecten in de werkvoorbereidings- en uitvoeringsfase. In overleg met de projectleider maak je een projectanalyse, waardoor tijdige levering van materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Door jouw technische en organisatorische ondersteuning zorg jij dat onze mooie bouwprojecten in de werkvoorbereidings- en uitvoeringsfase soepel door kunnen!
Dit alles doe je niet alleen, maar samen met een enthousiast en hecht team waar men graag mét elkaar samenwerkt en waar je collega’s klaar staan voor jou. Jouw team bestaat onder andere uit collega werkvoorbereiders, de uitvoerder, inkoper, controller, wooncoach en de projectleider.

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid, humor en uiteraard wordt er ook met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd om zo naast het werk voldoende ontspanning te creëren! Zo hebben we maandelijks een borrel waarin wordt verteld waar je collega’s allemaal mee bezig zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is er een activiteitencommissie die regelmatig leuke uitjes organiseert.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde hbo opleiding richting Bouwkunde of werk- en denkniveau, aangevuld met ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent een teamspeler die zoekt naar mogelijkheden om samen tot het beste resultaat te komen. Daarbij heb je kennis van werkmethodes en durf je alternatieven aan te dragen;
  • Je bent energiek, creatief, klantgericht, efficiënt en staat open voor nieuwe (digitale) ontwikkelingen;
  • Leiderschap én eigenaarschap en je vindt het supertof om aan nieuwbouwprojecten van + € 30 miljoen te werken! Minimaal 30 uur per week om te werken. Fulltime beschikbaar, ook prima!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam West

Ballast Nedam West realiseert uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen werken wij aan kleine én grote projecten die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn uniek, elk op hun eigen manier complex en alleen mogelijk door grenzen te verleggen. Vanuit ons mooie kantoor in Capelle a/d IJssel maken wij dit waar met een team van circa 100 enthousiaste medewerkers.

We richten ons op vier thema's in het bijzonder om toekomstbestendig te blijven: veiligheid, duurzaamheid, digitalisering & innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op het gebied van veiligheid pakken we onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat onze collega’s iedere dag veilig thuiskomen. We maken onze bouwplaatsen en onze projecten zo duurzaam mogelijk. We werken met state-of-the-art BIM-modellen en we hebben oog voor de wereld om ons heen, waarin we voor elkaar en voor onze omgeving zorgen. Ballast Nedam West is een organisatie met een grote diversiteit in mensen. Er is een mooie mix van ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwe collega’s. Het team beschrijft de cultuur als een ‘thuisgevoel’: samen dragen zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de belangen van de opdrachtgever te behartigen.

Jouw toekomstige collega’s zijn vooruitstrevende denkers en leergierige doorzetters die graag buiten de lijntjes kleuren. We geloven in de kracht van onze collega’s en kijken juist naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doe we door samen jouw talenten en ambities in kaart te brengen en jouw stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in opleidingen en trainingen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maak we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen bereiken we de mooiste successen!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures