Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Senior Werkvoorbereider

Jouw uitdaging

Ben jij ondernemend en zorg je ervoor dat alle projecten tot in de puntjes zijn geregeld? Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en daarom hebben wij in ons team ruimte voor ervaren en zelfstandig werkende werkvoorbereiders. Reageer snel!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • een laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Als Senior Werkvoorbereider binnen Ballast Nedam Zuid ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden van woningbouwprojecten in de werkvoorbereidings- en uitvoeringsfase. Kennis van werken in BIM is een pre, want tijdens enkele projecten ben jij regisseur van het BIM model.
In overleg met de Projectleider maak je een projectanalyse, waardoor tijdige levering van materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Een overzicht van jouw werkzaamheden:

 • het uitwerken van gedetailleerde werkplannen en instructies voor je collega’s op de bouwplaats;
 • je zorgt voor een tijdige planning van materiaal, goederen en diensten;
 • je onderhoudt de in- en externe contacten ten behoeve van de voorbereiding van projecten;
 • je stelt meer- en minderwerk op en je bent in staat om alternatieven aan te dragen ten aanzien van materialen en detaillering.
 • het opstellen van termijnregelingen, het signaleren van bestekwijzigingen en het voeren van een werkvoorbereidersadministratie;
 • je bewaakt (inkoop)schema’s, budget en tijdsplanningen;
 • het naleven van de wet- en regelgeving voor tekeningen, werkplannen en werkinstructies.

Wat breng je mee
 • een afgeronde mbo/hbo opleiding richting Bouwkunde of Techniek;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Werkvoorbereider;
 • bekend met werken volgens de BIM-methodiek;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Als werkgever hechten wij veel waarde aan een prettige werkomgeving, waar naast werken ook tijd is om jouw collega’s te ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch in de keet of op kantoor. Ook organiseren we door het jaar heen gezellige personeelsuitjes én vieren we samen elk nieuw project traditioneel met worstenbroodjes!

Wij geloven in de kracht van onze collega’s en kijken naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doen we door samen jouw ambities en talenten in kaart te brengen en de stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in trainingen en cursussen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maken we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen maken wij de regio!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures