Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

QC inspecteur Bouw & Civiel

Jouw uitdaging

Op de projecten ben jij degene die de kwaliteit bewaakt en kan aantonen dat wij ons werk volgens de overeengekomen specificaties en afspraken kunnen overdragen.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen
 • Hoge veiligheid-, kwaliteit- en milieustandaarden;
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden.
Wat ga je doen

Kwaliteit is een begrip dat steeds belangrijker wordt. Of het nu gaat om producten of projecten, wij staat voor kwaliteit. Ook onze klant stelt steeds hogere eisen aan kwaliteit. Een van onze succesfactoren is dat wij willen werken en kunnen voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau. Onze QAQC afdeling op kantoor is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid en tools om dit te kunnen realiseren. Als QC inspecteur ben je verantwoordelijk voor het aantoonbaar inspecteren en keuren van onze geleverde kwaliteit.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het organiseren en uitvoeren van keuringen en inspecties, zodat de afgesproken kwaliteit aantoonbaar gecontroleerd is en voldoet. Kritieke onderdelen doe je samen met de klant en/of haar vertegenwoordigers.
 • Het vastleggen en terugkoppelen van de resultaten keuringen en inspecties.
 • Het bewaken van de opvolging van bevindingen uit de keuringen en inspecties.
 • Het beoordelen en goedkeuren van kwaliteitsdocumenten zoals, keuringsplannen en -rapporten, materiaalcertificaten, afleverbonnen, controleformulieren, etc.
 • Het verwerken van de kwaliteitsdocumenten in het as built / opleverdossier.

Wat breng je mee
 • Je hebt kennis van kwaliteitsnormen, ISO-certificering, veiligheidsnormen, inspectieprotocollen en relevante technieken binnen de civiele betonbouw;
 • Je werkt nauwkeurig, bent analytisch sterk en hebt oog voor detail;
 • Je bent een teamspeler, denkt mee vooruit om eventuele kwaliteit issues te voorkomen maar je bent ook kritisch en spreekt je collega’s aan als de werkzaamheden en/of het geleverde werk daarom vragen.
 • Je signaleert tijdig afwijkingen tijdens de uitvoering, draagt verbeteringen aan om deze op te lossen / te voorkomen en hebt een belangrijke rol in het coördineren van mogelijke technische oplossingen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek, en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiele techniek, mechanisch en E&I.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures