Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

QAQC coördinator Wind

Jouw uitdaging

Kan jij goed plannen en organiseren, ook in een complexe omgeving? Jij analyseert werkprocessen, instrueert inspecteurs en zorgt dat er actie wordt ondernomen op aandachtspunten. Je hebt een complexe en veelzijdige rol waarin je nauw samenwerkt met de projectdirecteur.

Wat jij van ons krijgt
 • Flexibele werktijden en de vrijheid om afwisselend op projectlocatie en vanuit huis te werken;
 • Diverse windprojecten met elke keer weer nieuwe uitdagingen om van te leren en je verder te ontwikkelen tot specialist QAQC Wind;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (waarvan je o.a. nog 10 extra vakantiedagen kunt kopen) en een uitstekend pensioen;
 • Een fijn team van professionals om mee te sparren en kennis te delen.
Wat ga je doen

Ballast Nedam is ambitieus in het uitbreiden van haar nearshore windprojecten. Dat wij hier goed in zijn, hebben we bewezen met mooie projecten als Butendiek, Windpark Maasvlakte 2 en Windplan Blauw. Nieuwe en gedurfde ideeën krijgen bij ons een kans. Wij gaan voor wat de opdrachtgever écht wil of dit nu eerder gedaan is of niet. Wij vertrouwen op de kennis, kunde en creativiteit van onze experts. De komende jaren zullen onze projecten zowel in Nederland als binnen Europa plaatsvinden.

Als QAQC Coördinator waarborg jij dat we aan de vooraf vastgestelde eisen voldoen:

 • Je neemt onze processen onder de loep: hoe is een proces beschreven en klopt dit met onze uitvoering?
 • Je bekijkt of ons werk voldoet aan de gestelde normen en eisen en bent verantwoordelijk voor compliance met o.a. de geldende ISO 9001 en ISO 14001 normeringen binnen onze organisatie en op onze projecten;
 • Waar nodig signaleer je, grijp je in en stuur je bij. Je hebt een sturende rol in het (her)opstellen en implementeren van verbeterpunten in onze processen en richtlijnen.
 • Je begeleidt in- en externe audits en draagt bij aan het verkrijgen en behouden van gewenste certificeringen.
 • Je zorgt voor het opstellen en onderhouden van het registratiesysteem voor productkwaliteit op onze projecten;
 • Je verzorgt de periodieke rapportages en directiebeoordeling en voert analyses uit.

Je rapporteert aan de directie van het project waar je werkzaam bent en houdt nauw contact met de centralen QAQC afdeling op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

Wat breng je mee
 • Een bepaalde mate van flexibiliteit m.b.t. werklocatie en reisbereidheid binnen Europa;
 • Je hebt werkervaring met QAQC op near- of offshoreprojecten;
 • Je bent prima in staat om zelfstandig te opereren maar weet ook wanneer het moment is om te escaleren;
 • Je bent bereid kennis te delen en aan te nemen zodat wij als team blijven groeien en ontwikkelen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam QA QC

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures