Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

QA/QC Coördinator

Jouw uitdaging

Ben jij een QA/QC medewerker met een passie voor kwaliteit en het begeleiden van teams? Wil jij je expertise inzetten om zowel op locatie als binnen de organisatie kwaliteitsverbeteringen te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • een leaseauto, laptop en telefoon;
Wat ga je doen

Als QA/QC medewerker speel je een cruciale rol in het doelgericht uitrollen van ons QA/QC beleid. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en coachen van ons realisatieteam om de kwaliteit van onze producten en processen continu te verbeteren. Je bent vaak buiten op locatie te vinden, waar je direct impact hebt op de dagelijkse operaties en de kwaliteitsstandaarden handhaaft.

In het kort, jouw taken omvatten onder meer:

 • Coachen en begeleiden
 • Je zorgt voor een pragmatische implementatie van QA/QC richtlijnen en procedures op alle niveaus binnen de organisatie en op locatie.
 • Uitrollen van QA/C beleid
  Je zorgt voor een praktische implementatie van QA/QC richtlijnen en procedures op alle niveaus binnen de organisatie en op locatie.
 • Kwaliteitsverbetering
  Je identificeert kansen voor kwaliteitsverbetering en werkt nauw samen met het team om oplossingen te implementeren en methoden te delen.
 • Inspecties en audits
  Je voert kwaliteitscontroles, inspecties en audits uit om te zorgen dat alle processen en producten voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen.
 • Rapportage en analyse
  Je rapporteert bevindingen en maakt analyses van kwaliteitsdata om trends te identificeren en verbeteringsstrategieën te ontwikkelen.

Bij ons in Zuid heerst een open, informele sfeer waarin plezier net zo belangrijk is als hard werken. We zijn echte teamplayers; geen vraag is teveel en samen bereiken we meer. Met onze rijke kennis en kunde zijn we een toonaangevende aannemer, maar dan wel met die kenmerkende Brabantse gezelligheid! Onze personeelsvereniging zorgt voor leuke activiteiten, waaronder binnenkort ons volgende teamuitje. Doe je mee?

Wat breng je mee
 • een afgeronde opleiding in richting techniek en/of kwaliteitsmanagement
 • kennis van relevante wet- en regelgeving en van kwaliteitsnormen (zoals ISO 9001, 14001);
 • je bent betrokken en wil meebouwen aan de afdeling en organisatie;
 • in het bezit van VCA Vol, of bereid om deze op korte termijn te behalen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Zuid

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale ambities. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures