Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

QA/QC Coördinator

Jouw uitdaging

Ben jij een kwaliteitscoördinator die volhardend is maar ook zaken in het juiste perspectief kan plaatsen? Zowel diplomatiek als goed in staat om te zeggen waar het op staat? Dan is dit jouw baan! Neem contact op voor meer info of solliciteer direct. We gaan graag met je in gesprek!

Wat jij van ons krijgt
 • Een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 43 vakantiedagen waarvan er 13 als individueel budget worden uitbetaald en een uitstekend pensioen;
 • Een professionele werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en actuele wet- en regelgeving;
 • Een auto, laptop en mobiele telefoon.
Wat ga je doen

Ballast Nedam Road Specialties heeft alle specialismen voor aanleg, onderhoud en reconstructie van weg en groen in eigen huis. Dat betekent een breed scala aan certificeringen. Jij onderzoekt onze bedrijfsprocessen, analyseert verbetermogelijkheden en mobiliseert de juiste mensen en middelen om deze verbeteringen door te voeren. Met jouw werkzaamheden draag je zichtbaar positief bij aan de kwaliteit van onze wegen en het groen binnen de openbare ruimte!

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij vertaalt het QAQC-beleid van Ballast Nedam door naar dagelijkse praktijk van 'jouw' business unit Road Specialties;
 • Jij stelt plannen en (werk)processen op om het kwaliteitsbeleid te borgen;
 • Jij zorgt ervoor dat benodigde keuringen worden gepland, uitgevoerd en geadministreerd
 • Jij beheert het afwijkingenregister en zorgt ervoor dat afwijkingen zorgvuldig worden afgehandeld
 • Uiteraard ben je regelmatig op onze projecten om te bewaken dat er aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan;
 • Jij bent altijd op zoek naar de juiste balans tussen kwaliteit en werkbaarheid;

Regelmatig ben je op onze regiokantoren te vinden om te bewaken dat ook daar aan de kwaliteitseisen wordt voldaan. Hierbij ben je altijd op zoek naar de balans tussen kwaliteit en werkbaarheid. Je bent zowel onderdeel van Nedam Road Specialties als de business unit QA/QC. Hierdoor ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kwaliteitsbewaking binnen je eigen club én heb je altijd vakbroeders om mee te sparren en ervaringen te delen.

Wat breng je mee
 • Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig en standvastig. Jij hebt bewezen in staat te zijn anderen te motiveren.
 • Je bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, kwaliteitszorg & kwaliteitssystemen;
 • Je hebt een afgeronde relevante hbo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van (civiele) techniek of procesmanagement
 • Je hebt een scherpe analytische blik en hebt ervaring met het opstellen van processen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures