Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectmanager Mechanical

Jouw uitdaging

Samen met jouw team organiseer jij dat het werk binnen gestelde planning en budget veilig wordt opgeleverd. Tevreden klant op een prachtig georganiseerd werk, dáár gaat jouw mechanical-hart van kloppen! 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden waarbij Lease auto, laptop en telefoon geregeld zijn;
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden;
 • Hoog veiligheidsstandaard en milieubewustzijn in onze omgeving.
Wat ga je doen

Sinds 2017/2018 zijn wij aan het bouwen aan onze Mechanical en E&I afdeling. Hiermee zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen in de industriële dienstverlening. Wij hebben al een aantal mooie projecten mogen maken en onze shop is volledig ingericht en operationeel. Er ligt voldoende werk in de regio waardoor wij op zoek kunnen naar een vakvolwassen projectmanager mechnical om ons team verder mee te versterken.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Bewaken en aansturen van de technische en financiële voortang van projecten conform contract en eigen handboek. Hierover wordt maandelijks gerapporteerd;
 • Draagt zorg voor een optimale bezetting op het project, gestuurd op de talenten van onze medewerkers;
 • Bijdrage leveren aan het verder opzetten en uitbreiden van de afdeling Mechanical;
 • Ziet toe op commerciële ontwikkelingen bij de opdrachtgever en werkt samen met de Department Manager Mechanical om toekomstige samenwerking bij de opdrachtgever te waarborgen.
 • Mede stimuleren van het veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn.

Verder ben je een echte sparringpartner voor je collega’s en vindt je het leuk om mee te bouwen aan de opzet van een afdeling. Jouw kritische noot wordt gewaardeerd!

Wat breng je mee
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantal jaar ervaring als eindverantwoordelijke op Mechnical projecten in de industrie;
 • Goed in zowel de Nederlandse als de Engelse taal in het vakgebied;
 • Een generalist die de bedrijfsprocessen kan overzien, een gezonde dosis overtuigingskracht bezit en het leuk vindt om met een team ergens naar toe te werken.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek, en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiele techniek, mechanisch en E&I.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures