Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectleider Wegenbouw

Jouw uitdaging

Durf jij het aan om leiding te geven aan de mooiste wegenbouwprojecten in Noord-Brabant? En werk het liefst in een positieve werksfeer voor een bedrijf met een serieuze groeiambitie? Zoek dan niet verder maar solliciteer of neem direct contact op.

Wat jij van ons krijgt
 • De verantwoordelijkheid over onze uiteenlopende wegenbouwprojecten;
 • 13x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen op fulltime basis, individueel budget en een uitstekend pensioen;
 • Uiteraard zijn alle randvoorwaarden als mobiel, laptop en lease-auto goed geregeld.
Wat ga je doen

Als Projectleider Wegenbouw zorg jij er straks voor dat onze projecten met een optimaal resultaat gerealiseerd worden. Onder jouw toeziend oog toetsen de werkvoorbereiding en uitvoering de budgetten, kwaliteitseisen en de tijdslimieten gedurende de projecten.

Jouw verantwoordelijkheden als Projectleider Wegen zijn groot, maar dit is voor jou als ervaren kracht uiteraard geen probleem, jij houdt van aanpakken! Jij zorgt bijvoorbeeld voor de vaststelling van de voorbereidings- en uitvoeringsschema’s én het werkplan inclusief de daarvoor benodigde inzet van medewerkers en (logistieke) hulpmiddelen met als doel de optimaal kwantitatieve en kwalitatieve inzet van projectmedewerkers, onderaannemers en hulpmiddelen.

Daarnaast pak jij tijdens de uitvoeringsfase ook de verantwoordelijkheid op om tijdig kansen, risico’s en bedreigingen voor alle betrokken partijen te signaleren. Jij evalueert het project en draagt leerervaringen met betrekking tot voorbereiding en uitvoering van het project over aan de organisatie. Verder vertegenwoordig jij als Projectleider Wegen Ballast Nedam Road Specialties tijdens overleggen en contacten met opdrachtgever, leveranciers, onderaannemers en derden gedurende de uitvoeringsfase.

Naast al deze uitdagende verantwoordelijkheden voer je o.a. de volgende taken uit:

 • Aangaan en behouden van commerciële relaties met opdrachtgevers;
 • Waarborgen van de veiligheid en dit proactief uitdragen aan de medewerkers;
 • Adviseren in de tenderfase en/of ontwerpfase inzake bouwmethode, werkplan en planning.
 • Bevorderen van het welzijn van alle projectmedewerkers en het terugdringen van ziekteverzuim op proactieve wijze;
 • Verkrijgen van een tevredenheidsverklaring/prestatieverklaring van het project;
 • Uitvoeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken met de eigen medewerkers conform het beoordelingssysteem en dit kunnen aantonen.

Ben je benieuwd naar onze actuele projecten? Volg Ballast Nedam Road Specialties op LinkedIn https://www.linkedin.com/company/73881361

Wat breng je mee
 • Een afgeronde hbo opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar;
 • Leidinggevende ervaring in de wegenbouw;
 • Communicatieve vaardigheden en een commerciële blik;
 • De drive om de mobiliteit in Nederland te verbeteren.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 
Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures