Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectleider Renovatie en Onderhoud

Jouw uitdaging

Als projectleider R&O draag je de verantwoordelijkheid voor de verduurzaming van 166 eengezinswoningen. Je leidt het project van kleine reparaties tot volledige renovaties, terwijl de bewoners in hun huizen blijven wonen.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Als projectleider ben jij de spil van het team waarbij je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om zelf sturing aan je project te geven. Je gaat leiding geven aan je projectteam dat bestaat uit uitvoerders, werkvoorbereiders, bewonersconsulenten en natuurlijk onze vakmannen. Een extra uitdaging waar jij energie van krijgt is om verschillende belangen af te wegen om het totale project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan de prioritering tussen de gemaakte planning en de wensen van een huurder.

In het kort omvatten jouw taken:

 • Opstellen van een (werk)begroting.
 • Opstellen, bespreken en controleren van voortgangsrapportages.
 • Zorgdragen voor de meest optimale financiële afhandeling van een project.
 • Aanspreekpunt niet alleen voor je team, maar ook voor opdrachtgevers.
 • Naleven en controleren van het projectplan en contract.
 • Bouwvergaderingen bijwonen en/of leiden.
 • Zorgdragen dat er wordt voldaan aan de kwaliteits- en veiligheidseisen.
 • Creëren van een veilige werkomgeving waarbij het bedrijfs- en personeelsbeleid wordt uitgedragen.
 • Het coachen en motiveren van je team.

Bij ons in Zuid heerst een open, informele sfeer waarin plezier net zo belangrijk is als hard werken. We zijn echte teamplayers; geen vraag is teveel en samen bereiken we meer. Met onze rijke kennis en kunde zijn we een toonaangevende aannemer, maar dan wel met die kenmerkende Brabantse gezelligheid! Onze personeelsvereniging zorgt voor leuke activiteiten, waaronder binnenkort ons volgende teamuitje. Doe je mee?

Wat breng je mee
 • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur richting (Technische) Bouwkunde;
 • Bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ben je een ervaren werkvoorbereider en wil je een volgende stap maken? Dan investeren we graag in jou en bieden we je deze kans;
 • je bent van nature een goede peoplemanager, onze collega’s zijn onze grootste kracht!
 • je hebt goede communicatievaardigheden en kan deze toepassen op verschillende niveaus.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Helmond werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Als werkgever hechten wij veel waarde aan een prettige werkomgeving, waar naast werken ook tijd is om jouw collega’s te ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch in de keet of op kantoor. Ook organiseren we door het jaar heen gezellige personeelsuitjes én vieren we samen elk nieuw project traditioneel met worstenbroodjes!

Wij geloven in de kracht van onze collega’s en kijken naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doen we door samen jouw ambities en talenten in kaart te brengen en de stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in trainingen en cursussen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maken we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen maken wij de regio!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures