Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectleider Renovatie en Onderhoud

Jouw uitdaging

Het vervullen van renovatie en onderhoud projecten met jouw projectteam is iets waar jij energie van krijgt. Samen zorgen jullie ervoor dat projecten succesvol worden afgerond.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Wij zoeken een ervaren en gedreven Projectleider Renovatie en Onderhoud die verantwoordelijkheid kan nemen voor het succesvol beheer van onze projecten. Als Projectleider Renovatie en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagementproces, van het stellen van doelen tot het zorgdragen voor een succesvolle oplevering.

Jouw taken omvatten onder andere het vaststellen van duidelijke doelen voor projecten. Hierbij verdeel je de verantwoordelijkheden en taken, en stel en bewaak je de planning en budgetten. Bij elk nieuw project weet jij precies welke collega geschikt is voor een bepaalde rol, en samen stemmen jullie af wie wat doet om het project soepel te laten verlopen, waarbij iedereen in zijn of haar kracht staat. Jij houdt toezicht op de oplevering en de gestelde eisen, en stuurt aan op de werkvoorbereiding en uitvoering.

Verder omvatten jouw taken:

 • Het opstellen, bespreken en controleren van voortgangsrapportages;
 • Het analyseren en prognosticeren van financiële gegevens;
 • Het controleren van naleving van het projectplan en contract;
 • Je fungeert als sparringpartner voor jouw collega’s;
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving waarbij het bedrijfs en personeelsbeleid wordt uitgedragen.

Met een heldere visie en leiderschapskwaliteiten die gericht zijn op mensen, ben jij in staat om effectief leiding te geven. Bovendien bezit je sterke financiële inzichten en ben je bekwaam in het adequaat verwerken van managementinformatie in jouw dagelijkse werkzaamheden. Het bijhouden van ontwikkelingen in het vakgebied, vooral op het gebied van duurzaamheid, beschouw je als een essentieel aspect.

Wat breng je mee
 • je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting van bouwkunde;
 • je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • je geeft leiding vanuit een resultaatgerichte visie zonder de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers uit het oog te verliezen;
 • je woont in regio Eindhoven.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Helmond werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Als werkgever hechten wij veel waarde aan een prettige werkomgeving, waar naast werken ook tijd is om jouw collega’s te ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch in de keet of op kantoor. Ook organiseren we door het jaar heen gezellige personeelsuitjes én vieren we samen elk nieuw project traditioneel met worstenbroodjes!

Wij geloven in de kracht van onze collega’s en kijken naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doen we door samen jouw ambities en talenten in kaart te brengen en de stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in trainingen en cursussen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maken we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen maken wij de regio!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures