Gezonde ambitie?

Groei met ons mee!

Direct solliciteren

Projectleider Groen/ Civiel

Jouw uitdaging

Jij wordt verantwoordelijk voor onze groenprojecten van kop tot staart. Daarnaast houd jij je bezig met onderhoud en reparaties van Civiele projecten. Ga jij lekker op afwisselende werk? Lees dan snel verder of neem direct contact op voor meer info.

Wat jij van ons krijgt
  • Een aantrekkelijk salaris bij een riante cao met een uitstekende pensioenregeling;
  • Een vast contract;
  • 43 vakantiedagen waarvan je er 30 kunt opnemen en er 13 krijgt uitbetaald; extra dagen bijkopen kan!
  • Flexibiliteit om je werk naar eigen inzicht in te richten en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.
Wat ga je doen

Als Projectleider voor Groen, Beheer en Onderhoud sta je aan het hoofd van een compleet team. Met Werkvoorbereiding, Calculatie en Uitvoerders pak je diverse projecten aan. Als moderne wegenbouwer staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat Groen een steeds grotere rol krijgt binnen onze werken in de Openbare Ruimte. Hier ligt een mooie uitdaging voor jou. Denk hierbij aan het aanleggen van faunapassages & wadi’s of het aanplanten van bomen en heesters in een nieuwe woonwijk. Maar denk ook aan het maaionderhoud van bermen langs een snelweg.

Daarnaast biedt het onderhouden van onze Civiele projecten jou de nodige uitdaging en afwisseling. Jij waakt over de kwaliteit van de Nederlandse Infrastructuur door reparaties aan asfaltwegen aan te sturen, beschadigingen in tunnels of problemen met afwatering op te lossen. Jij schrikt er niet van als zaken ad hoc op je pad komen en bent in staat om snel te schakelen en in praktische oplossingen te denken.

Je bent onderdeel van ons team ‘Specialismen’ en wordt in jouw rol begeleid en aangestuurd door onze bedrijfsleider Maarten van der Meer. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact met hem opnemen via m.vd.meer@ballast-nedam.nl of 06-28 32 82 62.

Wat breng je mee
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider of vergelijkbaar van Groene projecten met Civiele elementen of anders om;
  • Een relevante hbo opleiding, bijvoorbeeld Tuin- en Landschapsinrichting of Civiele Techniek met een aanvullende Groenopleiding;
  • Je schakelt makkelijk tussen verschillende projecten en weet je prioriteiten goed te bewaken;
  • Met jouw praktische blik bekijk je de leefomgeving door een groene bril.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 
Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures